Egy átlag ember hány nyelvet tud megtanulni?
"Tisztában vagyok vele, hogy mi szláv nyelv, mi nem, mivel ebből diplomáztam."
Pontosan miből? Úgy tűnik, egy az érdeklődésünk :D
Amúgy a kérdező válaszairól egy másik kérdés jutott eszembe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
":D Hihetetlen ez a gyakori kérdések...
Itt mindenki minimum 1 nyelvet beszél folyékonyan + egyet középszinten + 1 nyelven elmakog. :D Ez nevetséges, miközben a felsőoktatásban tanulók több mint a fele nem kapja meg a diplomáját mert még egy szaros középfokú nyelvvizsgát sem tud teljesíteni. Úgy látszik ez az oldal fokozottan értelmiségi :D:D:D
Kérdésre válaszolva: német közép."
"Bármi lehet! A nagyapja ukrán, a nővére még Azerbajdzsánban született, de ott németet tanult, de közben egy üzbég dajka nevelte. A nagyanyja litván, a bácsikája török, a féltestvére néma, a legjobb haverja meg egy szabolcsi beás cigány. A gyakorin bármi megtörténhet..."
:D:D:D
Igazából ez szerintem nem nyelvtudás. Oké, én is értek pár nyelven, tanulgattam netről ezt-azt, de nem jelenteném ki, hogy tudok ezeken a nyelveken. Sőt, netről tanulni szinte semmi.
Utolsó válaszolónak: a bolognai rendszer első ciklusát végeztem el, most pedig tolmácsképzésben tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!