Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi van japánul ráírva?

Csicsky kérdése:

Mi van japánul ráírva?

Figyelt kérdés

Az alábbi japán videón egy sporteszköz (Freerider Skatecycle) karbantartása van bemutatva:

https://www.youtube.com/watch?v=45sRS6yJHGA

Mivelhogy nekem is van ilyen, szeretném megtudni, hogy mi van abban a két flakonban, amivel a csapágyat tisztítja (barna flakon – idő: 2:06), ill. amivel a golyóscsapágyot befújja kenés céljából (kék flakon – idő: 4:12). Nem akarok akármivel próbálkozni, mert a külső csapágykeret (gyűrű) műanyagból van (nagy szilárdságú ABS), a kosár szintén valamilyen műanyagból és az ilyesmit könnyű nem odavaló vegyszerekkel tönkretenni.

2015. febr. 21. 23:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném, hogy a videó alatt japánul le vannak írva a videón látható egyes lépések. Nem tudom, hogy ott esetleg nincs-e megadva, hogy pontosan miket használt kenésre és tisztításra.
2015. febr. 21. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt a kék flakon angolul:

[link]

És itt a barna:

[link]

Itt is csak annyit ír, mint a kéknél, hogy "does not contain chlorinated solvents".

A videó alatt nem ír konkrét márkát, csak azt, hogy "kereskedelmi forgalomban lévő parts cleaner-t és spray grease-t használj" (nem tudom, hogy hívják ezeket magyarul, nem értek a lovakhoz :P).

Illetve a spray grease-nél figyelmeztet, hogy vékonyan vidd fel, mert ha túl sokat használsz, akkor könnyen megtapadnak rajta a homokszemcsék.

2015. febr. 22. 00:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
2015. febr. 22. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!