Szerintetek miért van az, hogy sok ember nem tud / nem akar helyesen írni?
Engem nagyon zavar, ha meglátok ilyesmiket:
számítáateknika
meg enni
ijen
kiráj
igy
Lustaság az élet megrontója.
Minek tanuljon, ha amúgy is a hülyéké a világ? "Celebek", ugye.
Csak egy a gond: ezt okos emberek találták ki és valósították meg. Ugyanis addig, amíg te hülye vagy, ők pedig okosok, addig ők irányítanak téged... úgy és akkor fejnek meg, vagy küldenek meghalni az ő érdekükben, amikor csak tetszik nekik.
Szóval, ha szeretnéd magad irányítani az életed, az első lépcső az, hogy normálisan tanulsz.
Egy részük azt képzeli (Bocsánat, kéBzeli!!!) hogy helytelenül írni trendi meg király. Ezzel próbálnak úgymond kitűnni, na meg fogásokat keresni azokon akik kijavítják őket, hogy "nyelvtannácik". Hja kérem, mostmár ki kell nézni azt és utálni kell aki helyesen ír.
Főleg a pláza3,14csák azok akik nagyon egyedinek hiszik magukat a szándékosan rossz helyesírásukkal, mert az milyen menő...
A másik része meg csak szimplán ilyen ostoba, iskolázatlan hülyegyerek. Elképesztő hogy néha mennyire nem tudnak írni, és még meg is vannak győződve róla hogy ők tudják jól és én tudom rosszul: zsáGba, jéKcsap, joKhurt, maLYom, muszáLY, kéBzel, heTYtető, olCSa, foKd, meKtalállak, szupcsyhhhh, láwcsyhhhhh és így tovább...
És az a szégyen hogy ilyenek diplomát kapnak. Ez nem vicc. Magyarország, én így szeretlek.
(Bocs, véletlenül elküldtem)
alapú weboldalakon.
3: "Magyarország, én így szeretlek."
Ne hidd, hogy ez csak magyar jelenség. Külföldön élek, benne vagyok pár helyi csoportban, néhány embernek botrányos a helyesírása. Az a vicc, hogy mondták, hogy nekem is jobb, a bevándorlónak aki felnőtt fejjel tanulta a nyelvet.
Tudom, az angoloknál is "menő" dolog helytelenül írni, meg parasztosan, például "Alright guyz lis'n up, this iz awsum, we're headin' into enemy territoriez, y'betta watch y'self..."
Itthon nem menő parasztul beszélni szerintem,csak helytelenül írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!