Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan hangzik a szep magyar...

Hogyan hangzik a szep magyar forditasa az alabbi angol mondatnak? Ide magyarul kell tudni nagyon.

Figyelt kérdés

This viewing copy is provided for awards consideration only and is not for sale or public presentation.

Ez a masolat kizarolag dijazhatosagi celt szolgal (de ez azt sugallja hogy erdemes ra holott nem biztos), kereskedelmi forgalomba nem hozhato, nyilvanosan be nem mutathato.

Dij odaitelesi celt szolgal ezt nem tudom magyaritani.

This viewing copy is provided for awards consideration only and is not for sale or public presentation.

Csak arra szolgal hogy dijakra erdemes vagy sem.

Ez a felvetel/masolat kizarolag dijazas tekintetbevetelere/megfontolasara jott letre,kereskedelmi forgalomba nem hozhato, nyilvanosan be nem mutathato.

Ez a felvetel/masolat kizarolag a film dijazasra valo folterjeszthetosegenek/erdemessegenek meggondolasat szolgalja, kereskedelmi forgalomba nem hozhato, nyilvanosan be nem mutathato.

Dijazhatosag celjabol, dijazhatosagi celokat szolgal, dijalkalmassagi.

Ez a felvetel kizarolag a film dijazasra valo erdemesseget/folterjeszthetoseget/jeloleset vizsgalok szamara keszult.

Ez a felvetel/masolat kizarolag azert jott letre, hogy a film dijazasra erdemes-e.

Dij odaitelesi dijerdemessegi/dijerdemlegessegi.

Csak arra szolgal hogy dijakra erdemes vagy sem.

Dijodaitelesi szempontbol jott letre.

2015. jan. 31. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hmm. Talán így:

Ez a másolat kizárólag zsűrizésre készült,..

2015. febr. 1. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd kedves kérdező! Tartsd fejben a tartalom elsődlegessége a formával szemben elvet!

Nem az a lényeg, hogy minél kevesebb legyen a szöveged (egy reklmánál talán), hanem az a lényeg, hogy pontos legyen.

Ha jól értem, akkor bemutatásra szánsz egy filmet valamilyenn díj elnyerésének reményében.

Azt leírni, hogy díj elnyerésre készült vagy teljesen fölösleges, vagy célszerű kifejteni, hogy milyen díj elnyerésre. Megoldható úgyis, hogy leírod, hogy kinek készült vagy milyen szerződés alapján használható. Szerintem.

2015. febr. 1. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy csak leírod, hogy a film értékelésére készült, minősítésére készült, ha nem kifizetésről van szó.
2015. febr. 1. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Film értékének megállapítására készült díjazás reményében.
2015. febr. 1. 14:24
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen az a lenyeg, hogy pontos legyen.

Nem szanok bemutatasra egy filmet.

Filmet neztem a neten es ez volt alulra kiirva.

Nincs rola szo milyen dijazasra, es nem felesleges leirni hogy dijazasra keszult.

Igen, hogy kinek keszult.Szerintem zsurinek, de Oscar-dijat lehet, hogy nem zsuriznek, hanem jelolnek.

Nem penzrol meg kifizetesrol van szo egyaltalan.

Ezen megy mar miota az agyalas, hogy hangzik szepen magyarul!

Koszi, hogy probalsz segiteni.

2015. febr. 1. 14:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Kosz mindkettotoknek a segitseget, de meg most sincs megoldas.
2015. febr. 2. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!