Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelvet érdemes angol...

Milyen nyelvet érdemes angol mellett tanulni?

Figyelt kérdés

egy angol felsofokum van, tanultam par evig olaszt, de nagyon nem tetszett, akarmennyire is probaltam..

kulfoldi celjaim vannak, melyik nyelv az amelyiknek a leginkabb hasznat tudom venni? informatikus palya elott alltam..de rajottem hogy nagyon nem az en vilagom, vendeglatas, pl báros, pultos érdekelne a leginkabb..akarmelyik europai orszagban, ahol megbecsülik azt aki dolgozni szeretne, es ki is fizetik. koszi a valaszokat elore is:)

2015. jan. 5. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ, hogy milyen országban szeretnél elhelyezkedni. Vendéglátásban az angol alap, tehát olyan nagy bajban nem lehetsz. És az adott országtól függ a másik. Szerintem a turizmus Olaszországban és Spanyolországban "tombol", és mint ember, én ott dolgoznék a legszívesebben:) De ez a te döntésed. Én a spanyolt vagy franciát mondanám:)
2015. jan. 5. 21:40
 2/7 anonim válasza:
Spanyol.:)
2015. jan. 5. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Német!! Németország,ausztria ahol a vendéglátás nagyon jól megy
2015. jan. 5. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Hármas írta meg a tutit, ha vendéglátózni akarsz, akkor német. Ausztria és Németország nagyon közel van, roskadásig van vendéglátós munkahellyel. Ha nagyobbat akarsz reszkírozni, akkor olasz/spanyol és elmenni hajóra.
2015. jan. 5. 22:27
 5/7 anonim válasza:
német nyelvet ajánlom, de a franciát is érdemes.
2015. jan. 6. 01:06
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. német és orosz között vaciláltam.....
2015. jan. 7. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
a turbó pascált
2015. febr. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!