Érdemes elvégezni a mérlegképes könyvelői tanfolyamot? Ha igen, akkor egyetem mellett vagy utána? Pénzügy és számvitel alapszakos hallgató vagyok.
Köszi a választ! :)
Ez tényleg így van? Azt gondoltam, hogy nincs már ilyen. Pedig nagyon jó lenne.
56.000 Ft-os felmentési eljárási költséggel a teljes mérlegképes könyvelői képzés és vizsgakötelezettség alól felmentenek. Én most végeztem PSZ-en, és július közepéig kell a szükséges dokumentumokat benyújtani, októberben kapom kézhez a mérlegképes könyvelői papírosomat. :)
A PSZ pénzügy vagy számvitel szakirányon is erősebb képzés, mint a teljes mérlegképes. Ráadásul nem is kell hozzá kiváltott diploma, ha megvan a záróvizsgád, már jár a mérlegképes. [Tehát ha nyelvvizsga miatt nincs még diplomád, a mérlegképest akkor is megkapod!]
Igen, most már én is tudom, hogy megkapjuk a pénzügy és számvitel diplomával a mérlegképest és csak x összeget kell kifizetni, de vizsgázni nem. Azért így az egyetem vége felé járva örülök, hogy ezt választottam. Főleg így, hogy a mérlegképes is meglesz pluszban. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!