Szeretsz angolt fordytani? Segíts kérlek
Ez a szöveg:
It's impossible to put into words how much my life has changed since The X Factor.
For starting I live in London now, I'm in a band and I get to travel to amazing paces... It's ridiculous when I think about it!
_When I compare us now to us in the early days of The X Factor, I know, we've improved so much as a group. In everything from harmonies and movement to understanding what is it to be on stage and be in a group. I think we've gained a lot of confidence and we all feel that we can really be ourselves in front of the crowd.
_As much as my life is totally different to how it used to be, in some ways things haven't changed that much, because I can still live a normal life.
People always ask me, 'Is it impossible to do all the thing you used to do?' but actually I can still go for a drink or dinner and not get pupped. I just have to be a bit cleverer about it than I used to be.
_If I just want to go out with somewhere I try not to think about it too much. I just go and do it. You could drive yourself crazy worrying about whether it's safe, and you have to live your life. I know that there are certain places where people know me, or their friends do, and if they recognise me they won't be bothered
Lehetetlen szavakba önteni, hogy az életem mennyire megváltozott az X-faktor óta.
Először is mostmár Londonban élek, egy együttesben játszom és elképesztő helyekre utazhatok...Hihetetlen még csak belegondolni is!
Amikor összehasonlítom a mostani önmagunkat azzal, hogy milyenek voltunk a kezdeti X-faktoros napokban, látom hogy mennyit fejlődtünk mint csapat. Mindenben az összhangtól kezdve a mozgásig és a megértésig, hogy mit jelent színpadon és csapatban lenni. Azt hiszem, tényleg sok önbizalomra tettünk szert és mind úgy érezzük, hogy önmagunk tudunk lenni a közönség előtt.
Bármennyire is teljesen más most az életem ahhoz képest, hogy milyen volt, más dolgokban igazából nem változott olyan sokat, mert továbbra is normális életet tudok élni.
Az emberek mindig azt kérdezik tőlem: "Lehetetlen ugyanazokat a dolgokat csinálni, amiket azelőtt szoktál?", de igazából még mindig el tudok menni egy italra vagy egy vacsorára úgy, hogy ne rohanjanak le, csak egy kicsikét okosabbnak kell lennem, mint azelőtt.
Ha el akarok menni valahova, próbálok nem túl sokat agyalni róla. Csak megyek és megcsinálom. Ha akarnád, beleőrjíthetnéd magadat, hogy folyton amiatt aggódsz, hogy biztonságos-e, de élned kell a saját életedet. Tudom, hogy vannak olyan helyek, ahol emberek ismernek, vagy a barátaik, és ha felismernek is, nem zavartatják miatta magukat.
Ez a következő oldal:
There are times when things can get a bit intrusive, but you just have to get on with it. If you're walking down the street and someone takes picture, so what ? You are in public, so you kind of expect it, and it's not a big deal. But if someone were take photos of me in my house, that would bother me. You have to have somewhere that's private.
_One of the mottos that I've learnt since I joined the band that I try to stick by is: 'Work hard, play hard and be kind' - because it works. In order to have a good time you have to work hard to be successful, and be kind to people should be a given. If everyone was a little bit nicer to people, the world would be a much better place. You have a choice where you can either be all right to someone or you can be a little bit nicer, and that makes someone's day.
-Above: Kicking off the Take Me Home world tour at 02 Arena in London.
Vannak idők amikor a dolgok kissé tolakodóvá(?) válnak de csak tovább kell lépni rajta. Ha sétálsz az utcán és valaki csinál egy képet, akkor mi van? Nyilvános helyen vagy ezért számíthatsz rá és nem nagy szám. De ha valaki fényképet csinál a lakásomban rólam, az zavarna. Kell lennie valami helynek ami privát.
Egyike a mottóknak, amit megtanultam, mióta csatlakoztam a bandához és próbálom tartani. Dolgozz keményen, játssz keményen és légy kedves. –mert ez működik. Ahhoz hogy jól érezd magad keményen kell dolgoznod, hogy sikeres legyél (ez itt egy kicsit furcsa, mintha valami kimaradt volna) és hogy kedves legyél az emberekhez adott kéne hogy legyen. Ha mindenki egy kicsit kedvesebb lenne az emberekhez, a világ egy sokkal jobb hely lenne. Van egy választásod, ahol ugyanúgy lehetsz rendes az emberekhez, vagy egy kicsit kedvesebb, és ez feldobhatja valaki napját
-felette: A Take Me Home világ-turné kezdete a londoni 2-es arénában.
Take off
_Harry Styles_
We 've been so lucky because we have been able togo to some incredible places. Of the places we have visited so far Sydney is one of my favourites. It's pretty English - it's lot like London in terms of their culture and the way people are - but everything's just a bit happier because the weather is great, and things move slightly more slowly because people are chilled out.
_ I also love LA, although I think you have to make it your own. If you go there not knowing anyone it's not that great, because you need to know where to go and how to get there. If you have friend you can meet at parties and restaurants, LA is the best place in the world. But if you were on your own you'd feel quite lonely.
_New York is very different to LA but equally brilliant. In New York you can go out and meer people really easily. There's stuff going on every night and it's always so busy that you could easily go out in the early evening and stay out until morning. It's like London there too, but speed up. If you were staying in New York and you woke up with jet lag 4am and wanted to see a gig, there would probably be on going somewhere. No one really eats until 10pm and dinner will go on 1am. It's very cool. You can people-watch in New York too, which I really enjoy.
_We've met some incredible people on our travels. Michelle Obama was great, and I think she and Barack probably really are just the way they come across in the press - very normal. They are being themselves, they just happen to have ridiculously high.profile jobs. I think Michelle is an amazing First Lady. Everyone seem to love her, and I think that's because she's so warm and kind.
Harry Styles
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy elmehetünk pár csodálatos helyre. A nemrég látogatott helyek közül Sydney az egyik kedvencem. Elég Angolos- nagyon hasonlít Londonra a kultúrájuk és az ott lévő emberek szempontjából- de minden egy kicsit vidámabb, mert az időjárás remek, és a dolgok némileg lassabbak mert az emberek nyugodtak.
Ugyanúgy szeretem LA-t, bár azt gondolom egyedül kell megcsinálnod(befutnod). Ha úgy mész oda, hogy senki se ismer, az nem jó, mert tudnod kell hova menj és hogyan juss oda. Ha vannak barátaid találkozhattok partikon és éttermekben. LA a legjobb hely a világon. De ha egyedül vagy magányosnak érezheted magad.
New York teljesen más, mint LA de ugyanolyan briliáns. New Yorkban könnyen lóghatsz és találkozhatsz emberekkel. Minden este vannak dolgok és olyan elfoglaltak(?), hogy könnyen elmehetsz kora este és maradhatsz reggelig. Olyan, mint London, de pörgősebb. Ha New Yorkban maradtál és jetlaggel keltél fel hajnali 4-kor és koncertet akartál látni, valószínűleg el tudtál menni valahova. Nem nagyon esznek este 10-ig és a vacsorák is éjjeli 1-kor vannak . Ez tök jó. Megfigyelhetsz embereket is New Yorkban, amit én nagyon élvezek.
Találkoztunk pár elképesztő emberrel az utazásaink során. Michelle Obama nagyszerű volt, és szerintem ő és Barack olyanok, amilyenek voltak- nagyon normálisak. Önmagukat adják, csak nevetségesen magasra emelkedtek a munkájukban. (Ebben a mondatban annyira nem vagyok biztos).Szerintem Michelle nagyszerű First Lady. Mindenki szereti és úgy gondolom azért, mert olyan melegszívű és barátságos.
Köszönöm szépen.
Personally, when we've been travelling I've always tried to meet locals and see how they are in their hometown. When we were in Chicago someone from our record label introduced me to a couple of local guys. I played golf with them and it was nice to go out and do something different. Coincidentally, they used to be mates with Barack Obama and play golf with him every Sunday, and they said he's really down to earth. One of the guys even invited me over ti this house for barbecue, so I went over and met his family. Thing like that are really special.
_Going to Ghana for Comic Relief was an unbelievable, life-changing experience. I was so humbled by all of the people we met, and really moved by what we saw. The fact that Comic Relief raised such an incredible amount it will make a huge difference to so many lives. If I was asked to go again, I would in a second.
Személy szerint, amikor utaztunk én mindig próbáltam helyieket megismerni, hogy lássam hogyan élnek a saját szülővárosukban. Amikor Chicagoban voltunk valaki a kiadónktól bemutatott néhány helyi srácnak. Golfoztam velük és nagyon jó volt végre kimozdulni és valami mást csinálni. Teljesen véletlenül ők Barack Obama barátai voltak és szoktak vele eljárni golfozni minden vasárnap és azt mondták róla, hogy nagyon gyakorlatias. Egyikük meg is hívott a házába Barbecue-zni, szóval átmentem hozzá és megismertem a családját. Az ilyen esetek nagyon különlegesek.
Ghana-ba utazni a "Comic Relief"-re hihetetlen volt, megváltoztatta az életemet az élmény. Nagyon megtörtem a sok embertől, akiket ott megismertünk és elérzékenyültem attól, amit láttam. Az, hogy a "comic relief" egy hatalmas összeget tudott gyűjteni, sokak életében fog óriási változást okozni. Ha megkérnének, hogy újra menjek, azonnal megtenném.
ÍRJ PRIVIBEN, HA RAKTÁL FEL ÚJ RÉSZT ÉS SZÍVESEN LEFORDÍTOM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!