Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná valaki nekünk ezt...

Lefordítaná valaki nekünk ezt az írást?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Barátnőmmel séta közben akadtunk erre az írásra, egy kriptára vésve. Megnéztem több rovás betűkészletet, igaz, nem értek hozzá, de már csak azért is kíváncsi vagyok, hogy mit jelenthet ez a szó. Egy unatkozó hozzáértő segítségét megköszönöm! :) Üdv!

[url] [link]

2015. jan. 4. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
"A kép nem található".
2015. jan. 4. 22:50
 2/5 anonim válasza:
Üdv,a képet próbáld meg újra feltölteni,ha fent lesz,akkor valószínűleg tudok neked segíteni.
2015. jan. 4. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. jan. 4. 22:54
 4/5 chtt ***** válasza:
Ez Г р о з н ы й (Groznij - mint Rettegett Iván neve)
2015. jan. 4. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon kíváncsiak voltunk rá! A linket pedig én ronthattam el, amiért elnézést kérek! Amúgy a kripta a tengelici erdőben található, igazán szép, mostanában lett renoválva és a család története is érdekes. És az erdei út, ami oda vezet...! Benyovszky kripta a neve. Üdvözletem Uraim! :)
2015. jan. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!