Volt már valami nyelvi különbségekből fakadó humoros/ érdekes eseted?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 16:00
21/27 anonim válasza:
A nővéremnek volt: egy angol társaságnál ültünk az asztal körül. Ő németet tanult és azt akarta mondani valakinek, hogy vigyázzon, mert ha túl sokat eszik, kövér lesz. Körülírta, de a kövér szót nem tudta angolul, ezért németül mondta: dick. Amikor ezt kimondta, akkor mindenki elkezdett röhögni:D
22/27 anonim válasza:
Ez kicsit más eset,egyik rokonunk,aki nem tud angolul,kérdezte a feleségét,mit jelent az,hogy "God knows"?
Jött a válasz:
-Isten tudja.
-Mi az,hát nem tudod?
23/27 anonim válasza:
Német. 1 német csajjal beszéltem, akivel együtt készültünk bulizni. Megtudtam, hogy lesz a buliban alkoholos kávé is. Mondtam a csajnak, hogy azt feltétlenül ki kell majd próbálnunk, vagyis "wir müssen das probieren", erre ő ijedten rám néz, hogy de miért? Aztán leesett, hogy "müssen" helyett "sollen"-t kellett volna használnom, mert így kb. azt jelentette a mondatom, hogy kényszeríteni fognak minket az alkoholos kávé kipróbálására :-P
24/27 mustafa33 válasza:
A nyugati vadász vendég a hegyi szállodában a 222-es szobából leszólt telefonon a szobapincérnek: two rum to room two two two. Erre a válasz: tralala te hülye.
25/27 mustafa33 válasza:
Nem eset, de a témához vicc:
Kennedy reptér, érkező sor:
-name? - Slomó Goldstein.
-nation? - israel.
-occupation? - no, not occupation, but tourism.
26/27 anonim válasza:
"Being a plate" buli meghivo.
Meg a legelejen. El nem tudtam kepzelni, minek. Olyan sokan leszunk, hogy nincs eleg tanyer? Hat en vittem. Ureset.
Valami etellel kellett volna, es az megy a kozosbe. Kirakjak mint egy svedasztal es mindenki vesz amit akar, nem csak a sajatjabol.
27/27 anonim válasza:
Nemetorszagban elek. Pekseg/elelmiszer boltban dolgozok. Penteki napokon lehet rendelni telefonon es akkor az arut kiszallitjuk. Volt egy idös hölgy,Aki Minden penteken ugyanazt rendelte. Mar tudtam kivülröl a listat, igy amikor valamit kihagyott, rakerdeztem, hogy Van e Meg ez Meg az. Egyszer kihagyta a Buttermilch (iro) szot, kerdeztem Van e Meg neki. A valasza az Volt, hogy neki nem Kell Muttermilch (anyatej). Hat a Mai napig rögögök rajta😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!