Melyik a kedvenc nyelved, és miért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 23:04
11/27 anonim válasza:
Francia!Ezt a nyelvet szeretném tanulni!:D Nagyon szép!
12/27 anonim válasza:
Magyar-ez a legkifejezőbb és legváltozatosabb nyelv.
13/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. febr. 2. 18:23
14/27 anonim válasza:
A kedvenc idegen nyelvem a latin. Ez tetszik a legjobban.
15/27 anonim válasza:
A kedvenc nyelvem a magyar, mert magyar vagyok,habár ezt a nyelvtörvény miatt nem sűrűn gyakorolhatom-szlovákiai vagyok.Az idegen nyelvek közül a német, mert megvan a maga történelme, és évszázadokig ez volt nálunk a lingua franca.
16/27 anonim válasza:
Az angol mert mindenki megérti és viszonylag egyszerű és a francia, mert már régóta nagyon szeretném megtanulni! :)
17/27 anonim válasza:
A magyar. Ez az anyanyelvem. És hihetetlen sokszínű. A legtöbb nyelv labdába sem rúg mellette.
20/27 anonim válasza:
Nekem az eszperantó is tetszik és tök könnyű megtanulni:D még nekem nyelvi analfabétának is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!