Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Németesek! Mit jelent ez...

Németesek! Mit jelent ez magyarul?

Figyelt kérdés
Denn Ich habe am Dienstag Vormittag einen Notar-Termin, damit die Songs des Albums geschützt sind und niemand sie stehlen darf. Wenn ich eine Skizze vom Bild hätte, könnte ich es mit in das Kuvert legen.
2014. dec. 10. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a google fordítónál többet én sem tudok segíteni.
2014. dec. 10. 19:15
 2/6 Evele123 ***** válasza:

Mivel kedden délelőttre időpontom van a jogvédőhöz (szó szerint jegyzőhöz), az album zeneszámai le vannak védve és senkinek sem szabad ellopnia.

Ha lett volna egy vázlat a képről, mellékeltem volna a borítékba.

Szerintem ennyi, aztán úgyis bele lehet okoskodni még pár dolgot... :-)

Szép estét!

2014. dec. 10. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár egy picit én is beleokoskodnék:) Múlt idő nem lehet, mert jövő hét keddre gondol, hogy akkor megy a jogvédőhöz. Ezért kéri tőlem most a képet (az album borítóját). Leginkább a 2. mondat 2. felével van problémám. "Ha lenne egy vázlatom a képről (nem múltidő!), akkor tudnám....." Nem értem, hogy mit tudna?!
2014. dec. 10. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedd délelőtt időpontom van a közjegyzőnél, hogy levédessem az album zeneszámait és senki se lophassa el őket. Ha lenne egy vázlatom a képről, azt is beletehetném a borítékba.

Ennyi.

2014. dec. 11. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
A Termin az nem idöpont, az idézés.
2014. dec. 11. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Utolsó, annyit még én is tudok, hogy a termin az időpont/határidő/tárgyalás.

2014. dec. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!