Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lenne itt egy szöveg amit azt...

Lenne itt egy szöveg amit azt sem tudom h mien nyelv de aki tud nyelveket nem csak a magyart az nézze meg nem? Büvebben lent

Figyelt kérdés

ez lenne a szöveg "inden ede lutnezem ang noláto edi lutneze murum latino kederum de fatrium kingentersen wixycengh"

ez mit jelent???akit tudja az irjon privibe vagy ahogy akar köszike elöre is

2010. jan. 23. 18:15
 1/6 anonim válasza:
53%
dán
2010. jan. 23. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
ez valami filmből van? úgy hangzik, mint egy átok vagy varázslat, amit egy filmben mondanának, össze-vissza kitalált szavakból egy kis latin hangzással meghintve.
2010. jan. 23. 18:41
 3/6 A kérdező kommentje:
és nem tudja valaki h mit jelent??????és nem filmböl szettem..!!ugy találtam neten és érdekelne de nadon
2010. jan. 24. 13:53
 4/6 A kérdező kommentje:
de beraktam egy dán magyar forditoba és nem tudt az egészet leforditani ezt adta ki: Ede lutnezem ang Nolato edi lutneze murum latino kederum a fatrium kingentersen wixycengh szal nem csak dán vagy nem tudom
2010. jan. 24. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ez bőven nem dán, de nem is értelmes szöveg, vagy szivatod azokat akik elolvassák és te találtad ki vagy nem szivatod és más találta ki, de a szöveg halandzsa vagy titkosírás.esetleg megírhatnád, hogy hol találtad a neten.
2010. jan. 25. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:
egy barinőm külte és ö szette netröl de nem toom h honnét valami gportalos oldalról sztem vagy nem tom
2010. jan. 26. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!