Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Barátomnak kellene egy levelet...

Barátomnak kellene egy levelet írni Lefordítanátok nekem nehány mondatot?

Figyelt kérdés
Azért írok hogy elmondjam hol dolgoztam a nyáron. Sok embert megismerhettem ezálltal. Egész nyáron dolgoztam, ez afféle nyári munka volt. Munka reggel 10 től este 7 ig tartott. Nagyon jó volt hiszen plusz zsebpénzt kereshettem a nyáron. A munkatársam egy szintén éves lány volt nagyon jól kijöttünk egymással. Remélem neked is hasonlóan jól telt a nyarad, ha lesz időd kérlek írj.

2014. szept. 29. 16:04
 1/1 anonim válasza:
I'm writing to you to tell you where I worked this summer. I met a lot of people thereby. I worked throughout the summer, it was kind of a summer job. It lasted from 10 am to 7 pm. It was really good because I could earn some more pocket money. My colleague was also a .. years old girl and we got on very well with each other. I hope you had a similarly good summer. if you'll have time, please write.
2014. szept. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!