Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mégis mi közünk van a Lengyele...

Mégis mi közünk van a Lengyelekhez?

Figyelt kérdés
Omega gyöngyhajú lány tele van olyan kommentekkel, hogy üdv lengyelből tesók, meg hogy lengyel és magyar örök barát meg ilyen idiótaságok, hát miez úgy mégis? oO Vagy valamiféle nem létező megállapodás szerint testvérország? Csak mert szerintem annyira lesz@rjuk egymást, hogy felesleges ez :D

2014. aug. 8. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem utálok én senkit, még a románokat se sokakkal ellentétben, mert ők is csak azért utálnak minket mert mi utáljuk őket, de nekem semmi bajom velük, ők is olyanok mint kb a négerek az amcsi gettókban. Ha kedvesen szólsz hozzájuk, és nem keresed a bajt (értem ez alatt, hogy nem direkt odamész sötétedéskor egy csapathoz, mert akkor te keresed a bajt...), akkor ők is kedvesek lesznek.

A cigányokkal sincs semmi bajom, dolgoztam együtt olyan cigánnyal aki le se tagadhatná hogy az "tesókám" meg a vödrön dobolt és énekelt meg cigit tarhált, de jó ember volt. Velem.

És a lengyelekkel sincs semmi bajom, egyszerűen csak nem értem mi ez a nagy barátság, hisz én erről semmit nem tudtam, azért is kérdeztem.

2014. aug. 8. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,hogy most hogy állunk velük,de szerintem kb úgy,mint a szomszédom szomszédjával:) Azaz az embernek mindig a közvetlen szomszédjával van baj,ezért van egy közös pont:)
2014. aug. 8. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Wampa teljesen igazad van!!

Azonban kérdező: 11 éves korom óta tudom h jóba van a két ország. Am, ami működik abba nem kell belekötni (szerintem). Inkább örülj neki h ők még nem utálnak minket! Mert utálnak a románok, svájciak, szlovákok stb., és még sokan lenéznek a politikánk miatt.

2014. aug. 9. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

A magyarokat csak a lengyelek és a törökök szeretik különösebben, illetve a Jobbik szerint a horvátok is beletartoznak ebbe a körbe, de ezt még nem tapasztaltam.

Az meg hülyeség, hogy csak a 30 felettiek ismerik a Lengyel, magyar két jó barát szólást, hisz 16 vagyok, mégis ismerem :D

2014. aug. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!