Mégis mi közünk van a Lengyelekhez?
nem utálok én senkit, még a románokat se sokakkal ellentétben, mert ők is csak azért utálnak minket mert mi utáljuk őket, de nekem semmi bajom velük, ők is olyanok mint kb a négerek az amcsi gettókban. Ha kedvesen szólsz hozzájuk, és nem keresed a bajt (értem ez alatt, hogy nem direkt odamész sötétedéskor egy csapathoz, mert akkor te keresed a bajt...), akkor ők is kedvesek lesznek.
A cigányokkal sincs semmi bajom, dolgoztam együtt olyan cigánnyal aki le se tagadhatná hogy az "tesókám" meg a vödrön dobolt és énekelt meg cigit tarhált, de jó ember volt. Velem.
És a lengyelekkel sincs semmi bajom, egyszerűen csak nem értem mi ez a nagy barátság, hisz én erről semmit nem tudtam, azért is kérdeztem.
Wampa teljesen igazad van!!
Azonban kérdező: 11 éves korom óta tudom h jóba van a két ország. Am, ami működik abba nem kell belekötni (szerintem). Inkább örülj neki h ők még nem utálnak minket! Mert utálnak a románok, svájciak, szlovákok stb., és még sokan lenéznek a politikánk miatt.
A magyarokat csak a lengyelek és a törökök szeretik különösebben, illetve a Jobbik szerint a horvátok is beletartoznak ebbe a körbe, de ezt még nem tapasztaltam.
Az meg hülyeség, hogy csak a 30 felettiek ismerik a Lengyel, magyar két jó barát szólást, hisz 16 vagyok, mégis ismerem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!