Mégis mi közünk van a Lengyelekhez?
"... amelyet Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismer..." hát gondolom itt a <30 felettiekre gondolnak, mert megnézném hány fiatal tudja ez, beleértve engem is.
Fontos egyáltalán ez?
Nem, semmilyen kultúrális örökség nem fontos.
Az ajándékodat pedig most add vissza Jézusnak.
szerinted "annyira lesz@rjuk egymást,"
szerintem meg csak mi sz@runk a sötét fejedre, és kész
Nekem tényleg csak az a fura, hogy egy baráti szokást emelsz ki a sok "nemzeti" dolog közül.
Írhatnád azt, hogy mi közünk a zsidókhoz. Vagy mi közünk a szlovákokhoz. Miért utálunk idegen népeket, akikhez az emberek többségének semmi köze?
Az ideális állapot valahol a kettő között van. Világbéke, országhatárok eltörlése -> nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, nincs barát-, nincs ellenséges ország.
Viszont ha minden külföldit (vagy mindenkit) egyformán utálsz, akkor sok mindenből kimaradsz az életben. Emiatt nem kell szégyenkezned, én sem ítéllek el, csak nem megszokott és szerintem kicsit sajnálatra méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!