Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mégis mi közünk van a Lengyele...

Mégis mi közünk van a Lengyelekhez?

Figyelt kérdés
Omega gyöngyhajú lány tele van olyan kommentekkel, hogy üdv lengyelből tesók, meg hogy lengyel és magyar örök barát meg ilyen idiótaságok, hát miez úgy mégis? oO Vagy valamiféle nem létező megállapodás szerint testvérország? Csak mert szerintem annyira lesz@rjuk egymást, hogy felesleges ez :D

2014. aug. 8. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2014. aug. 8. 17:23
 2/14 A kérdező kommentje:

"... amelyet Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismer..." hát gondolom itt a <30 felettiekre gondolnak, mert megnézném hány fiatal tudja ez, beleértve engem is.

Fontos egyáltalán ez?

2014. aug. 8. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem, semmilyen kultúrális örökség nem fontos.

Az ajándékodat pedig most add vissza Jézusnak.

2014. aug. 8. 17:31
 4/14 A kérdező kommentje:
végülis teljesen otthon vagyok a kultúrában, láthatod, azért kérdeztem...
2014. aug. 8. 17:41
 5/14 anonim ***** válasza:
2014. aug. 8. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bánt téged, hogy van egy velünk baráti érzéssel viseltető ország is?
2014. aug. 8. 19:38
 7/14 A kérdező kommentje:
biztos nagyon törődnek velünk a lengyelek. Most azért, mert van pár szentimentális félkegyelmű aki a múltban él, nem jelenti azt, hogy puszipajtások vagyunk. Nekem pl semmit nem jelentenek. Most érezzem magam szégyenben?
2014. aug. 8. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

szerinted "annyira lesz@rjuk egymást,"

szerintem meg csak mi sz@runk a sötét fejedre, és kész

2014. aug. 8. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány fiatal tudja? 20 sem vagyok, de így is tudom, sőt jó pár éve. Amúgy oké hogy kicsit agyoniskolázott vagy, de még paraszt is, az már nagyobb baj.
2014. aug. 8. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tényleg csak az a fura, hogy egy baráti szokást emelsz ki a sok "nemzeti" dolog közül.

Írhatnád azt, hogy mi közünk a zsidókhoz. Vagy mi közünk a szlovákokhoz. Miért utálunk idegen népeket, akikhez az emberek többségének semmi köze?

Az ideális állapot valahol a kettő között van. Világbéke, országhatárok eltörlése -> nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, nincs barát-, nincs ellenséges ország.

Viszont ha minden külföldit (vagy mindenkit) egyformán utálsz, akkor sok mindenből kimaradsz az életben. Emiatt nem kell szégyenkezned, én sem ítéllek el, csak nem megszokott és szerintem kicsit sajnálatra méltó.

2014. aug. 8. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!