Az hogy lehet hogy soha életemben nem tanultam spanyolul és egyik rokonom se spanyol, mégis anyanyelvi szinten beszélem! Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 15:55
11/23 anonim válasza:
ilyen nincs. olyan van, hogy mondjuk én franciát tanulok és annyira van nyelvérzékem, hogy 3 évi tanulás után úgy beszélem, mintha az anyanyelvem lenne.
12/23 anonim válasza:
légyszíves fordítsd már le a mondatot akkor amit kértek tőled. ebből látszik hogy hazudsz. (megsúgom nem érdemes webfordítóval próbálkozni mert aki ért itt spanyolul észre fogja venni hogy csak gép fordította-e vagy te)
13/23 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok rá,hogy le tudod-e fordítani. :)
14/23 anonim válasza:
de így már az sem lesz az igazi mert közben megkérdezhetett valakit hogy fordítsa le, azóta már tuti nézte a hozzászólásokat
15/23 anonim válasza:
18:53: Szerinted azóta miért nem ír ? :))
16/23 anonim válasza:
sosem értettem az ilyen kérdéseket, mi abban a jó hogy hazugságot írnak? ennyire unatkozik valaki vagy nemtudom komolyan mondom mi értelme
17/23 anonim válasza:
Na, Kedves Kérdező! A mondatommal adós maradsz:)
18/23 anonim válasza:
Upsz valaki megszívta és kiderült,hogy egy szót sem tud spanyolul.
19/23 anonim válasza:
Ja, csak jött menőzni egy sort:D
20/23 anonim válasza:
Ezt érted?? Eres un mentiroso, no mientes que no vas a ganar dinero, ni amor, ni felizidad en mentir, y yo tengo 12 anos y se hablar espanol porque vivi 2 anos en espana y no porque me sale del chocho y miento a toda hungria, gracias! hagyd abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!