Hogy van ez angolul?
Figyelt kérdés
Szia!
Remélem nem baj hogy írtam neked.A profilod alapján nem sok minden derül ki rólad, esetleg beszélhetnénk msn-en ha gondolod. Ha érdekel vegyél fel.
A webforditas.hu elég hülyeségeket szokott kidobni.
Előre is köszi!
2009. dec. 30. 21:38
1/12 anonim válasza:
ha ezt sem tudod megirni neki, ne akarj vele beszélgetni,úgy írd meg ahogy te tudod, mert ha egy épkézláb, érteles, jó angolsággal megírott levelt kap aztán egy red-green-blue szintű angol nyelvtudással rendelkező valaki próbál meg vele beszelni , x is letilt.
2/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán honnan veszed hogy nekem kell? Mert ha így gondolod tévedsz. Egy ismerősöm kért meg engemet, de mivel én sem tudok vmi jól angolul ezért megkérdeztem itt.
2009. dec. 30. 21:46
3/12 anonim válasza:
már bocs, de az elsőnek részben igaza van. az imserősöd nem fog tudni vele kapcsolatot tartani, mert ez igen alapszintű levél lenne, és ha ezt sem érti, akkor nem valószínű, hogy MSN-en tudna vele beszélgetni.
4/12 anonim válasza:
Hi. I hope I don't disturbe you with my message.
Your profile is very mysterious, you didn't write too much about yourself.
Maybe, we could chat on MSN Messenger if you think so.
Please add me to your contact list, if you whould like. :)
5/12 anonim válasza:
Eddig 2 okoskodás, o hasznos válasz.
7/12 A kérdező kommentje:
22:10-es! Nagyon köszönöm!
2009. dec. 30. 22:15
9/12 anonim válasza:
2. vagyok, ez nem okoskodás, de ha tartani akarja vele a kapcsolatot, tudnia kéne angolul, nemdebár?
10/12 anonim válasza:
am megnéztem a webfordítást.. hát az érthetetlenre fordítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!