Van itt valaki nagyon jó angolos, aki segít nekem?
Angliába szeretnék menni dolgozni, a CV-ről lenne szó. Tudok természetesen angolul, érettségi, nyelvvizsga, de mégsem merek kizárólag a saját tudásomra alapozni, hiszen ez tényleg nagyon fontos dolog lenne. Valaki, aki tényleg ért hozzá, lefordítaná nekem ezeket:
- A rendező utasításainak elvégzése, munkájának segítése (színházban)
- Bizonyos esetekben a rendező helyettesítése, próbafolyamat irányítása
- Az előadáson dolgozó emberek munkájának összehangolása
- Kimenő telefonhívások indítása (call centerben)
- Adminisztrációs feladatok ellátása
Communication skills: Jól, könnyen megértetem magam bárkivel, függetlenül kortól és nemtől, még akkor is, ha számomra ismeretlen emberekről van szó. Elsőre tökéletesen megértem, mit várnak el tőlem a munkám során.
Organisational skills: Nem okoz problémát csoportok, emberek munkáit összehangolni, egyben tartani.
Job-related skills: Jól, hatékonyan tudok dolgozni még nagyobb nyomás alatt is. Nem okoz gondot más emberrekkel együtt, csoportban dolgozni. A határidőket mindig betartom. Egyszerre több feladatra is képes vagyok koncentrálni. Munkámra igényes vagyok, addig csinálom, amíg az elvárt eredmény meg nem születik.
Nagyon nagyon nagyon nagyon hálás lennék érte! Én már megcsináltam, ahogy én jónak gondoltam, de tényleg nem bízok benne... :( Még egyszer nagyon köszönöm!
-Following the commands of the producer, and helping his job
-In some cases replacing the producer, controlling the trial (?).
-Synchronising the work of the men/women/?? working on the show (?)
-Start outgoing calls
-Do the administration
C.s.: I can easily and effectively make myself understood with anybody, regardless of gender and age, even if they are unknown for me. I can understand for first what they want from me to do.
O.s.: For me it's not a problem to sychronise peoples' work.
J-r.s.: I can effectively work even under high pressure. It's no problem to work in groups, with other people. I'm never late. I can concentrate on multiple tasks at a time. I'm always demanding about my work, I do it until there's an acceptable result.
Sok a kérdőjel bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!