Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Német - Helyes ez így?

Német - Helyes ez így?

Figyelt kérdés

ich will mehr

als immer nur brav sein

ich will mehr

komm schon lass den Spaß rein

ich will mehr

immer nur das tun was andre machen,

ich will tun was mir gut tut und viel lachen

ich will mehr

komm schon lass den Mut rein

ich will mehr

als immer nur stumm sein

ich will mehr

2014. máj. 3. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

als tuti nem jó

a többi meg nem németes

2014. máj. 3. 19:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok túl jó németből, szóval nem tudom, de igazából a kérdést azért írtam ki, mert a kistesóm találta ezt a szöveget meg felírva egy lapra és megkérdezte tőlem meg a nagyobb tesómtól, hogy mit jelent, mert mi tanulunk ugye németet. Aztán valahogy kisebb vitába keveredtünk, mert azt mondta a tesóm hogy nem helyes ez így, nincs is kb értelme, én meg mondtam hogy de stb. és kiírtam a kérdést, hátha itt valaki okos megmondja, hogy melyikünknek van igaza:D de mostanra már rájöttünk, hogy ez egy dalnak a szövege. Szóval ha ez egy német zene, amit német emberke írt és énekel, gondolom akkor már csak helyes és németes ez így.
2014. máj. 3. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
tuti nem
2014. máj. 3. 19:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Akkor hallgasd meg a refrént:D

[link]

2014. máj. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!