Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez németül?

Hogy van ez németül?

Figyelt kérdés
Tényleg szuper, hogy lesz egy saját rádióadásod. Remélem, lehet a neten is hallgatni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Egy hallgatód már biztos van! (lány vagyok, ha ez számít itt) ... De 2 hét múlva tavasziszünetem lesz és végre szabadidőm is. Akkor majd később írok még egy emailt.
2014. ápr. 4. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Es ist wirklich wunderschön, dass du ein eigene Radio-Broadcast haben wirst! Ich hoffe, dass es im Internet gehören werden kann (wird?). Du hast schon eine Zühörerin!

...

Aber in 2 Wochen habe ich Frühlingsferien/Osterferien, und Freizeit auch. Dann werde ich noch ein E-mail screiben.

a helyedben inkább Osterferien-t írnék, az húsvéti szünetet jelent; a kérdőjelnél pedig nem vagyok biztos benne hogy kell-e a "wird". Ha nem válaszol vki más akkor a helyedben nem írnám oda, de remélem kijavítanak :)

2014. ápr. 4. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

én azt úgy írnám

ich hoffe, das kann man an Internet auch hören, weil ich bin sehr neugirig daran.

(de én sem vagyok biztos a helyességemben)

2014. ápr. 4. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, mostmár igazából nem aktuális, mert az eéőbb már elküldtem a levelet, elég sürgős volt. Nem valószínű, hogy helyes, de megérteni meg fogja.
2014. ápr. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!