Lefordítanátok ezt a magyarázó szöveget angolra?
Figyelt kérdés
A puszi és a csók között nagyjából az a különbség,hogy az előbbit ismerősnek,rokonnak adjuk,még a csókot a férfi adja a nőnek!Így érthetőbb?2014. márc. 28. 20:01
1/7 anonim válasza:
My dick is bleeding white juice, you wont stohp me woman, rapecopter is coming! Do yo unda'stand meh?
2/7 anonim válasza:
The difference between a peck on the cheek and a kiss is that the first one is given among friends and relatives, while a loving kiss is given to a woman by a man. Have I explained myself clearer?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a másodiknak!
2014. márc. 29. 02:24
5/7 anonim válasza:
Aha, copy and paste. Szerintem az idiota nem is tudja mit biggyesztett ide.
Majd esetleg mikor elkezdi mekegni, leboxoljak, talan le is forditjak neki, na, akkor majd megtudja.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma 10.48-nak!Ha Te jobban tudod miért nem írod le?Ez egy házi feladat része,ami problémát okoz,ami a megjegyzésedet illeti Te vagy az idióta!!!
2014. márc. 29. 13:24
7/7 anonim válasza:
Kerdezo,
Elnezest, de en vagyok a 2-ik, en mar megvalaszoltam a kerdesedet.
A 4-esnek irtam az 1-esrol szolo velemenyehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!