Mit jelent a crippin' szó magyarul?
Egy dalszövegben hallottam ezt a szót de nem tudom a magyar megfelelőjét. A Google nem érti, mivel ez amolyan amcsi szleng szó. Az egész mondat így szól:
"I ain't tripping, I ain't crippin', but I'm blue mirror."
Valaki körül tudná írni? Vagy esetleg egy szóban leírná? Az még jobb lenne.
Magyarul akartad.
Elesni es sirni ugyanabban az idoben.
Az elsőnek: Ha már beregisztráltál ide meg veszed a fáradtságot is és beírsz nekem próbálva ezzel segíteni akkor írj vagy jót vagy inkább semmit. A humorod számomra értékelhetetlen. Gondolom minden komolyabb dologhoz így állsz hozzá. Szóval kösz a semmit, de tényleg!
A másodiknak: I understood the whole sentence except the above-mentioned word - crippin' -
I'm sure you misunderstood me and my question. You should read it once again but more attentively. De köszi szépen azért a segíteni akarást!
A harmadiknak:
Kérdezés előtt Én rákerestem a szó angol jelentésére, csak nem tudtam megfogalmazni magamban a szó magyar megfelelőjét. A mellékelt weboldalakon teljesen máshogy van megfogalmazva, de az 1. webét helyesebbnek, pontosabbnak vélem. (Háromból végre egy ember, aki először olvas, értelmez, és csak azután ír.) Esetleg valami ötlet? Köszi.
1. [link]
2. [link]
Hát
Tudtommal a crip az egy los angelesi néger bűn banda,akik kékben vannak....nem tudom mennyi köze van az egésznek
I Aint Crippin'
Nem vagyok Crippin
Vagy valami ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!