Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan közösségi oldalt, aminek célja a nemzetek közötti kapcsolatteremtés? Szeretném nyeltudásomat fejleszteni és több külföldit megismerni.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ott a facebook, azon is vannak külföldi ismerőseim, de én olyan oldalra gondolok, aminek konkrétan az a célja, hogy külföldiek egymással ismerkedhessenek és nyelvet tanulhassanak. Biztosan van sok ilyen. A google nem segített nekem, de remélem Ti a legnépszerűbbet megmutatjátok. :)

2014. febr. 23. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:

italki.com

régen a Livemocha,de mostmár nem a legjobb.

2014. febr. 23. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:

coachsurfing.com

De tényleg, mi baj van a fészbúkkal?

2014. febr. 23. 11:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm szépen!!! Szuperek vagytok! :)
2014. febr. 23. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó az interpals.net is, én ott szoktam idegen nyelvet gyakorolni :) Ha beregisztrálsz, majd rámész felül jobb oldalt a Language Exchange gombra, akkor beállíthatod, hogy olyanokat keressen, akik beszélnek az általad keresett nyelven, és pont hogy magyart tanulnak, így tudtok egymásnak segíteni. :)
2014. febr. 24. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Wenn du möchtest, kannst du mir schreiben. Ich bin Österreicher, habe aber einige Jahre in Ungarn gelebt und spreche daher auch ungarisch.

Von sozialen Netzwerken mit dem Ziel internationale Kontakte zu knüpfen habe ich jetzt das erste Mal gelesen. Für ein interessantes Thema bin ich aber jederzeit zu begeistern!

2014. febr. 24. 12:07
 6/6 anonim válasza:
.
2014. febr. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!