Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tanulsz vagy beszéled a japán...

Tanulsz vagy beszéled a japán nyelvet?

Figyelt kérdés
...Vagy tudsz olyanról aki tanul vagy tud? Esetleg japán ismerős? Megjegyzem: NEM kínaiul!!!!! Légyszives ne írjatok hülyeséget, hogy pl:"ja tudok: magaszakiajdecsóró!" Nem vicces... egyáltalán.
2009. dec. 1. 21:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
anno sok animét néztem, megtanultam belőle bemutatkozni, és számolni egy kicsit, jó nyelv, jó lenne megtanulni, de egyelőre itt le is ragadtam ^^
2009. dec. 1. 22:00
 12/35 anonim ***** válasza:
Nem tanulom, és nem beszélem. Nem is igazán tetszik, meg opportunista is vagyok. Szóval, ha nincs belőle hasznom, akkor minek tanuljak? Annyira meg nem jó poén, hogy csak úgy megtanuljam.
2009. dec. 1. 22:03
 13/35 anonim ***** válasza:
Saját magamtól tanulok, és nagyon szeretem. Nekem a kiotói nyelvjárás tetszik.
2009. dec. 1. 22:06
 14/35 anonim ***** válasza:
Igen, végzős vagyok Károli japán szakán, remélem még mesteren folytathatom két évig:)
2009. dec. 2. 00:18
 15/35 anonim ***** válasza:
Ma 00:18-asnak: Milyen a Károli? Én is oda szeretnék menni!
2009. dec. 2. 21:19
 16/35 anonim ***** válasza:
Tegnap 22:23-asnak: van neked fogalmad arról, hogy mennyire keresettek a japán, koreai, kínai nyelven beszélő magyar tolmácsok? Az óradíjuk akár 14.000 Ft is lehet!
2009. dec. 2. 21:22
 17/35 anonim ***** válasza:

Ismételten első vagyok ^^

Megtanít engem, már küldött is át anyagot, csak nincs kedvem megtanulni xD Ha találok valami japán dalszöveget, akkor az az első, hogy naaaaagyon szépen megkérem, hogy fordítsa már leee... (síró bociszemekkel *.*)

Megígérte azonkívül, hogy ha leteszem az érettségit, akkor kivisz engem magához Tokyoba. (:

* íííííííííííííí *Q* *

2009. dec. 2. 21:25
 18/35 anonim ***** válasza:
21:19: Hogy érted, hogy milyen? Tedd fel egyértelműbben a kérdést, mert így elég tág:)
2009. dec. 2. 21:51
 19/35 anonim ***** válasza:
Értem a milyen alatt azt, hogy milyen a közösség, a tanárok, úgy maga az egész közhangulat, és hogy nagyon nehéz-e?
2009. dec. 4. 21:39
 20/35 anonim ***** válasza:

közösség- jó

tanárok- segítőkészek

a nyelv nehéz, de ha olyan japánmániás vagy, mint én és örömmel tanulod akkor simán menni fog:)

2009. dec. 4. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!