Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az hogy: R. I. P?

Mit jelent az hogy: R. I. P?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam már de nem tudom mit jelent!
2014. jan. 3. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Rest in peace - nyugodj(...) békében
2014. jan. 3. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha sokszor hallottad és kíváncsi is vagy rá, miért nem írtad már be eddig a keresőbe? (Google, bármi..) Fájt volna a kezed?
2014. jan. 3. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
2. válaszoló, tájékoztatlak, hogy ez egy olyan oldal, ahol az emberek kérdéseket tesznek fel. Nincs megszabva, hogy mit.. Utálom, amikor valaki azzal jön itt, hogy google a barátod, stb.. ha nem tetszik, nem kell rá válaszolni aztán annyi, nem kötelező.
2014. jan. 3. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hármas válaszoló, nem egészen értenék egyet. Ez tényleg nem egy kereső-helyettesítő oldal, én azt gondolom, a működtetők szándékai szerint nem annak készült. Fontos kérdések megválaszolására lenne hivatva, ami rengeteg információval segítené az embereket, ha valóban úgy működne, ahogy értelmes lenne. De sajnos már odajutottunk, hogy lusta vagyok az ablakhoz menni, írja meg valaki esik kint az eső? Szóval, valahogy mégis szelektálni kellene a kérdések fontossága tekintetében.
2014. jan. 3. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Requiescat in pace = Rest in peace = Nyugodjék békében

"Utálom, amikor valaki azzal jön itt, hogy google a barátod, stb.. ha nem tetszik, nem kell rá válaszolni aztán annyi, nem kötelező."

Az éhes embernek ne enni adj, hanem tanítsd meg vadászni!

2014. jan. 3. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
rip in peace
2014. jan. 4. 00:19
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik NORMÁLISAN válaszoltak! A többivel nem foglalkozok
2014. jan. 4. 17:05
 8/8 webnyelv ***** válasza:

Requiescat in pace (latin) = Rest in peace (angol) = Nyugodjék békében, ahogy írták is előttem.

Nem baj, ha olyat kérdez valaki, amit a google is meg tudna mondani. Többen olvassák ezt az oldalt, és akik eddig nem tudták a választ az ilyen kérdésekre és fel sem merült bennük, itt megtudhatják. Tehát sokaknak hasznos lehet.

2014. jan. 5. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!