Mi az a szatír?
Feltett a barátnőm egy kérdést,és az a válasz érkezett rá,hogy biztos a szatír volt....
Akkor most mi is lényegében ez a szatír?Állat?
Vagy valami természetfeletti lény?
Előre megmondom,hogy a bunkó válaszokkal nem fogok foglalkozni,csak egyszerűen kitörlöm....

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
"ma a barátnőm meg én"
"feltett a barátnőm egy kérdést"
1, skizofrén vagy
2, identitás zavarod van
3, képzeletbeli barátnőddel levegőztél
4, a szatír is csak hallucináció volt

A szatírok eredetileg a görög mitológiában feltűnő alsóbbrendű istenségek voltak, félig ember (férfi), félig állat (többnyire kecske) testtel.
Életvidám, buja, élvhajhász alakok. Részegség, csajok és egyéb örömök keresői.
Innen került át a magyar köznyelvbe, így manapság inkább az erőszakos szexuális bűncselekmények elkövetőire sütik rá a szatír jelzőt.
"Kedves" utolsó válaszoló:
1:Nem vagyok R1banc!
2:Te honnan ismersz engem?Nem tudhatod,hogy én milyen vagyok....Már nem azért,de te ha valaki kiír egy kérdést,akkor a kérdéséről következtetsz,hogy ő milyen?????
Hogyha lány vagy,akkor gondolhatom,hogy mekkora R1banc lehetsz....Látod milyen rosszul esik???
Ennyi erővel!
Első válaszoló:Ezt most a barátnőmnek szánod vagy nekem?

A "szatír" az olyan pali, aki kislányokat
szemel ki magának (kéjsóvár)-

Szóval régen (az ókori görög mitológiában) ilyen
erdei istenségek voltak kecskelábakkal, szarvakkal-
Mai értelemben fiatal lányokkal erőszakoskodó férfi

Arra a férfira mondjuk, hogy szatír, aki szereti a nemi szervét mutogatni, és elsősorban fiatalkorú lányokat-fiúkat akar azzal magához édesgetni.
Ennek semmi köze az ezotériához, egy betegség!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!