Ki vagy mi lehet a Margitszigeti Szatír?
Figyelt kérdés
Hetek óta rémisztgeti az embereket a Margit-szigeten egy rejtélyes figura, de még mindig nem kapták el. Mi lehet a háttérben? Emberrel van dolgunk, esetleg szellemmel, vagy egy teljesen új fajjal?2013. szept. 11. 09:23
1/12 anonim 

válasza:

Nem is biztos, hogy szatír. Lehet, hogy szatíra. Az még veszedelmesebb.
2/12 anonim 

válasza:

vigyázzatok vele! én már láttam Foton öve van a plejádokról
3/12 anonim 

válasza:

Szerintem nem létezik, mert nincs konkrét bizonyíték rá, lehet hogy kitalálták...
4/12 anonim 

válasza:

Nem tudom, de egy igazi polihisztor, rengeteg dolgot csinál egyszerre: meztelen, fut, óbégat, maszturbál, rejtőzködik.
5/12 anonim 

válasza:

Erősen kamuszaga van a dolognak, ennyi dolgot egyszerre nem képes egy ember csinálni... Nem csoda, hogy a rendőrség nem foglalkozik annyira a dologgal.. Már rég elkapták volna, ha lenne tettes a dolog mögött. Persze, lehet hogy igaz a sztori, de gyanús nagyon!
6/12 anonim 

válasza:

Ez egy kriptid. MMMMM: Margitszigeti Meztelen Magamutogató Maszturbáló Manusz
7/12 A kérdező kommentje:
"Özönlöttek az olvasói levelek, miután megírtuk, hogy több szemtanú szerint egy magamutogató férfi riogatja a futókat a Margitszigeten. Az alábbiakban a szemtanúk leveleiből közlünk néhány részletet. Szerettük volna, hogy ezekre a rendőrség is reagáljon, ugyanis több szemtanú állítja, hogy tett bejelentést, ugyanakkor az ORFK korábban azt mondta nekünk, náluk senki nem jelentette a margitszigeti magamutogatót. "
Ez elég gyanús, mintha valamit el akarna tussolni a rendőrség...
2013. szept. 12. 11:13
8/12 Napkiraly 

válasza:

9/12 Napkiraly 

válasza:

tehát nincs róla kép a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!