Segítség! Nem értem hogy mit mondanak a magyarok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem értem mit mondanak angolul olyan akcentussal beszélnek!
Ennek a története úgy kezdődik hogy tanultam az angolt, és nem értettem az angolok, hogy beszélnek. A kiejtesuket. Kérdezett tőlem turista valamit, én meg nem értettem, mert angol volt.
És el kezdtem angolul filmet nézni, zenét hallgat. Nagyon sokat! Az összes kedvenc filmem angolul néztem.
És eljutottam ide. Most az van, hogy nem értem a magyarokat!
Nem értem az angol tanárom! Beszél hozzám, én meg nézek rá hogy mit akar, de ezt a szót nem igy kell ejteni! A fel mondatot hibásan ejti!
És bárki mond valamit angolul mert vicces akar lenni, egy kifejezést nem esik le a poén csak később, mert nem értem mit akart most...
Mit tegyek? Át estem a ló túl oldalára! Nem értem a saját nemzetem!
2013. nov. 4. 21:00
11/11 hunbula válasza:
#9 Én a túl jól álcázott szarkazmusban hiszek csupán... De abban nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!