Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent magyarul az az...

Mit jelent magyarul az az angol kifejezés, hogy "black me"?

Figyelt kérdés

Nem találtam magyar oldalakon erre választ/találatot. negatív jelentése van ennyit tudok,de pontosan nem értem.szó szerint meg nincs értelme :)

Köszönöm a választ előre is.

2013. okt. 2. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen szóhasználatban nem találtam meg

csak így:

Don't Talk Black to Me

ezt a mondatot pedig akkor használhatod ha valaki afro szlengben beszél veled és nem érted

2013. okt. 2. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

"Nem találtam magyar oldalakon erre választ/találatot."

Ez a hiba. Eleve nem magyar oldalon kellett volna kezdeni a keresést.

[link]

2013. okt. 2. 09:17
 3/10 A kérdező kommentje:

gyakorivalasz2

nem kioktatást kértem,hanem MAGYAR választ az érthető kérdésemre.

Az általad belinkelt oldalt megtaláltam,de sajnos nem értettem,mivel a "back me up" kifejezést sem értem,illetve nem tudom alkalmazni.

Szóval ha valaki normálisan le tudná írni MAGYARUL azt megköszönném.

Segítségül. Egy PTC (kattintásért fizető oldalak) hirdető oldalon találtam bizonyos PTC oldalak mellett ezt a kifejezést.

2013. okt. 2. 09:57
 4/10 A kérdező kommentje:

ma 08:56

Köszönöm a választ de sajnos nem hiszem,hogy alkalmazható lenne az esetemben.

2013. okt. 2. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A "back someone up" az olyasmi, mint a kisegíteni valakit, kihúzni a bajból, pl. egy kínos beszélgetés közben.

A "black me" is hasonló, csak a "to black" azt is jelentheti, hogy kihúzni valamit egy szövegből.

Szóval ha jól értem, olyasmit jelent, hogy segíteni olajra lépni, felszívódni, stb.

2013. okt. 2. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

" Egy PTC (kattintásért fizető oldalak) hirdető oldalon találtam bizonyos PTC oldalak mellett ezt a kifejezést."

Akkor olyasmi lehet, hogy "tegyél fekete listára".

2013. okt. 2. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Szövegkörnyezetet meg tudod adni?
2013. okt. 2. 10:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon találtam. Ez az oldal a csaló PTC oldalakat sorolja fel,és mellette a jelző.

[link]

a többit mind értem,csak ezt nem. van,amelyik megszünt,vagy nem fizet,vagy befekttéshez köti a kifizetést. Esetleg arra tudok gondolni,hogy fekete listára tették az illetőt,ahogy a korábbi válaszban is pedzegette itt a válaszoló,vagyis törölték az accountját.

2013. okt. 2. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A block me-t írta hibásan. Mondjuk az is hibás önmagában, mert blocked me lenne az.

Az egész oldalon látszik, hogy valami angolul nagyon rosszul beszélő valaki írta össze ezeket, a kínaiak, indiaiak, pakisztániak beszélnek ilyen stílusban angolt.

2013. okt. 2. 11:18
 10/10 A kérdező kommentje:

ma 11:18

nagyon köszönöm :D ment a pozitív kéz. Valóban ez lehet a megoldás,és tényleg a PTC oldalakon ezen nációk vannak nagy számban,szóval minden összeállt:)

volt olyan oldal,ahol az oldal adminja Dolor-nak írta a dollárt,ezen jót mulattam gondolom ez is ilyen indiai,vagy hasonló "szleng" lehet...

Köszönöm azoknak is a választ,akik próbáltak segíteni.

2013. okt. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!