Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, hogy Rumadai...

Mit jelent az, hogy Rumadai (gondolom románul van)?

Figyelt kérdés
Egyik délután az egyik haverom megmutatta az Ozone(vagy mi) együttes Rumadai című számát. Semmilyen internetes román-magyar szótár nem tudta lefordítani. Azóta is azt találgatjuk, hogy vajon mit jelenthet. Légyszi segítsetek!
2009. nov. 7. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudok valamennyit románul, de a Rumadai nekem nem mond semmit, biztos h így írják ? esetleg tudsz küldeni egy linket ? hangzás alapján lehet, h nem így írják és azért nem találtatok rá .
2009. nov. 8. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=EJ7WFyeHjZk itt a vedeoklip linkje. Egyébként elég sok nyelven beszél benne(mondaton belül is), mivel az angolt és a franciát is értem benne, ezért gondoltam, hogy esetleg románul lehet, de nem biztos.
2009. nov. 8. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan olyan, mint a Gangnam Style, vagy a Numa Numa... ezek sem jelentenek semmit.

Arsenie még meg is említi a dalban, hogy:

"Az este ritmusa a ruma-ruma..."

Tehát nem jelent semmit, egyszerűen ki lett találva.

2012. nov. 9. 20:51
 4/4 anonim válasza:
Hello! Hűű jó régi kérdés de azért annyit szeretnék pontosítani hogy nem O-Zone adja elő. (Sajnos a banda 2005-ben feloszlott a Dragostea Din Tei sikere után egy évre rá.) Viszont az igaz hogy az együttes egyik tagja Arsenie Toderaş az előadó (művész neve Arsenium). Semmi okoskodás csak egy kis easter egg. :D
2018. ápr. 4. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!