Mely szavak hiányozhatnak az alábbi mondatokba?
Figyelt kérdés
Laura left ******** because she was alone and lost without anyone to hel her. Don't be afraid of my cat. She's ********. Can you pick up Stacey from school? I don't turst Heather because she is a (n) ******** driver. I don't like sitting at home doing nothing because I feel *******. The writer won many awards and is now very ********** and popular. My brother always does silly things. I can't stand him! She's so ********. Television is the greatest *********. I can't do without it! Ahány csillag annyi betű. Köszönöm2013. szept. 18. 19:48
1/8 anonim válasza:
biztos hogy jól irtad a csillagokat? mert mind 6 betű akkor, leirom szerintem mi a jó, de akkor lehet nem felelnek meg
sorban:
home
friendly
is not a confident
lonely
succesful
hateful
invention
2/8 A kérdező kommentje:
jól írtam a csillagokat, de sajnos csak a friendly és az invention passzol. 6.-nak így a 2. betűje n. a negyediknek az 5. betűje e. és a másodiknak az 5. betűje i. kell h legyen, ha jók az alábbi szavak. :) Am kössz a próbálkozást
2013. szept. 18. 20:32
4/8 A kérdező kommentje:
6. nyolc szóból áll
2013. szept. 18. 20:52
5/8 A kérdező kommentje:
ez a hülye kitörölte a csillagokat. első:8 szó
második: 8 szó
harmadik:8 szó
negyedik: 7 szó
ötödik: 10 szó
hatodik: 8 szó
hetedik: 9 szó
agyam eldobom rendesen beütöttem, h mennyi csillag, de valami miatt nem engedte kiírni és átírta magától 6 csillagra :SS
2013. szept. 18. 20:55
6/8 A kérdező kommentje:
* nem szó hanem betű
2013. szept. 18. 20:56
7/8 anonim válasza:
2. harmless? többit nincs kedvem olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!