Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Le tudnátok nekem fordítani a...

Le tudnátok nekem fordítani a "Boci boci tarka"-t angolra úgy, hogy rímeljen és az eredeti dallamhoz is passzoljon? :D

Figyelt kérdés
Kerestem a neten, de sehol nem találtam egy ilyen fordítást sem. Bennem meg sajnos nincs olyan költői véna, hogy így le tudjam fordítani :D

#angol #bociboci
2013. aug. 27. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz! :)

Az every day utolsó két szótagja dallam szerint hosszú, de amúgy működhet. :)

2013. aug. 27. 14:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm szépen a válaszok! Különösen a 81%-os verziója tetszett a legjobban. Magamtól biztos nem tudtam volna így megcsinálni :D Tényleg jó!
2013. aug. 27. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:

"..Let's go in the market."

Helyesbítek:

..Let's go to the market.

2013. aug. 27. 15:35
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Megelőztél, pont most akartalak kijavítani xD
2013. aug. 27. 15:46
 15/16 Girgoy ***** válasza:

Ó, ha tetszett az alkotásom, nyomnátok egy Hasznos gombot? Más topikban lepontoztak a köcsögök (szó szerint), és jól esne ha megint feljebb mennék. :)

Egyébként én azért mégis lecsekkolnáém a kiejtést a másik versnél. :) De az is tetszett, nyomtam is a gombot.

De az enyémnek is van egy szépséghibája, az elején 1 tehén van, utána meg többesben utalunk rá vissza (a rím miatt). Na sebaj, ha eddig nem vettétek észre, akkor nem túl feltűnő. :)

2013. aug. 28. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Cow, cow, has spots so bright,

No ears or tail in sight,

Let’s go where we get milk,

That’s the best place to live.

Cow, cow, she has caught a cold,

Sewed her pants to make her bold,

But she wouldn’t wear them right,

So I tucked her in tonight.

okt. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!