I am whatever i am, ennek mi értelme van?
Figyelt kérdés
ez zenében van, valaki magyarázza el, legyen szives :D2013. aug. 21. 01:05
1/7 anonim válasza:
az vagy ami vagyok , akármi is az
magyarul kb.ez az értelme
2/7 anonim válasza:
Nem tudom az elso mit szivott, azt meg foleg nem hogy hol lat ebben egyes szam masodik szemelyt:D
"Vagyok aki/ami vagyok", ezt jelenti.
4/7 anonim válasza:
Az első szerintem elírta "vagy" helyett "vagyok", de én neki adok igazat. Vagyok, ami vagyok, akármi is az.
Ha a whatever helyet what lenne, szerintem teljesen más értelme van a mondanivalójának. Ettől a whatever-től ilyen kitérdekel?! hangulata van a dolognak.
5/7 anonim válasza:
első vagyok
am.tényleg elírtam és csak 1 slukk volt...
6/7 anonim válasza:
Ti miről beszéltek? Hol láttok ti bármi olyat, hogy "akármi is az"?
A helyes mondat a következő:
Vagyok aki/ami vagyok.
Kész, ennyi. Nem kell tovább ragozni, nem műfordítók vagytok.
7/7 anonim válasza:
De az ugy nem mukodik hogy senki nem okoskodik semmit. Olyan nem letezik hogy megnyomja a zold nyilat es szepen megy tovabb. Nem. Nekik oda kell tenni meg egy-egy szot, egy kifejezest, kicsit mashogy elmondani amit elotte mar leirtak, es akkor jol zarul a napja hogy na, ma is tudalekoskodtam valamit. Borzaszto, de ez megy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!