Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van németül a kérdés,...

Hogy van németül a kérdés, hogy mit gondolnak vmiről?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék kérdezni valakiket, hogy mit gondolnak egy zenéről. Tehát amit németre szeretnék fordítani: "Mit gondoltok DTH - Bayern zeneszámáról?" Vagy: "Mi a véleményetek a DTH Bayern című számáról?" Vagy valami hasonlóan feltett kérdés kellene.
2013. júl. 21. 23:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Az első mondat "Mit gondoltok DTH - Bayern (zene)számról?" akart lenni.
2013. júl. 21. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Google fordítós, valahogy így van

was denkst du über DTH Bayern denken

2013. júl. 22. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Wie findest du (ha tegezed őt) DHT-Bayern?

Németes vagyok, ne próbálkozz fordítóval.

2013. júl. 22. 00:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Misfito, a google fordító borzalmas, értelmetlen, nem tud fordítani!

A másik válaszolónak köszönöm, egyébként a kérdés T/2. személyben van, tehát akkor wie findet ihr..

Tudom, mondtam, hogy hasonlóan feltett kérdés is jó, ez is jó végülis, hogy milyennek találjátok. De nem tudja valami, hogy hogy lenne az, hogy "mi a véleményetek"?

Nem tudom, lehetne-e valahogy arra utalni, hogy elsősorban a szövegére célzok a számnak, de azért nem csak arra, az egész számra, de legfőképp a szövege miatt. Meg hogy egyetértenek-e vele (amiről a szöveg szól).

2013. júl. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!