Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tudnám magam jobban...

Hogyan tudnám magam jobban kifejezni? (Lent)

Figyelt kérdés

Nehezen tudok kommunikálni verbálisan.Lehet tanulni kommunikálni?Magyar vagyok de többen mondták ,hogy Iszonyúan tudok beszélni.Nehezen találom a szavakat és rosszul tudok fogalmazni.Hogyan tudok ezen változtatni és választékosan beszélni?Nyelvtanból négyes vagyok irodalomból is mert bemagolok mindent.De nehezen tudom magam megértetni másokkal

Nem tudom, hogy jó kategóriába tettem-e fel ezt a kérdést ,ha nem akkor sajnálom.Kérlek segítsetek valamit :/

2013. júl. 13. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Olvass nagyon sokat! Ettől jobb ötletem nincs...
2013. júl. 13. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az olvasás sokat segít ebben. Én sajnos már nem olvasok magyarul könyveket, így rettenetesen beszélek, gyakran keverem a szavakat, toldalékokat stb.
2013. júl. 13. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
A könyv olvasásra még nem is gondoltam köszönöm :)
2013. júl. 13. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Idegeid rendben vannak?

Nem vagy kimerült, fáradékony? stb...

2013. júl. 13. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a suliban idegbetegnek szoktak hívni.Mert néha amikor elakarják venni a kajám vagy a cuccaim leordítom a fejüket és az egész osztály csöndben marad .A fáradékonyságot nemtudom megmondani
2013. júl. 16. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!