Gondok a német nyelvvel, normális ez ennyi tanulás után?
Az nem számít, hogy mióta tanulod, az számít, mennyit foglalkozol vele. Pl. nekünk a suliba 5 németünk van egy héten, vannak osztálytársaim akik alig tudnak valamit, mert nem érdekli őket, nem foglalkoznak a némettel, csak a suliban elvártakat megtanulják úgy ahogy. Viszont vannak olyan oszt.társaim is, akik szeretik a nyelvet, részt vesznek valami hozzá kapcsolódó tevékenységben is (pl. német színház) vagy egyszerűen otthon pluszba foglalkoznak vele, német zenét hallgatnak meg ilyenek. Nekik nagyon jól megy. Én is jó vagyok, de magamat azért nem veszem az utóbbiba bele, mert nekem apám német, ez nagy szerepet játszik ebben. Na meg alapból is van akinek jó a nyelvérzéke, van akinek nem. Szerintem te nem kedveled különösebben a német nyelvet (de szólj ha tévedek) és nem foglalkozol vele, csak amennyit muszáj a suli miatt. Ha megszeretnéd, könnyebb lenne. Egyszer már válaszoltam egy olyan kérdésre GYK-n, hogy hogyan szeresse meg az illető a nyelvet. Olvasd el: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__43787..
A 10, 11, és 13. válasz az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!