Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ezekben az országokban a...

Ezekben az országokban a munkavállaláshoz (kezdetben) elegendő az angol nyelv?

Figyelt kérdés
Hollandia, Svédország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Finnország.

2013. máj. 20. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Hollandiaba nem erdemes elindulni rentgetek munkanelkuli magyar!! van itt.

Az ehenhalas hatataran tengodnek ill sporolt penzuket elik fel.

Kijottek nyelvtudas nelkul egy par honap alatt kirugtak oket.

Van aki gyalog indult haza es parkokban alaudt annyira leszegenyedett.

Ajanlom mindenki fektessen be otthon idot es energiat a nyelvtanulasba tanuljon Hollandul meg magayrorszagon!!

Itt senki nem fog segiteni mert az egyik magyar nem segiti a masikat.

2013. máj. 23. 19:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Igazából egyik országba sem lenne szabad elindulni nyelvtudás és szakmai vagy munkatapasztalat nélkül.

Nekem sok ismerősöm van külföldön, ők is nyelvtudással vágtak neki.Csak így megy.Persze kint sem könnyű elkezdeni az életet, de aki kitartó és elkapja a kötelet, nem puhul el, az megtalálja a számításait.

Én megértem hogy sok embernek kényelmetlen ma itthon, de a fejetlenül menekülés sem megoldás.Anyagi öngyilkosság.

Nyelv és céltudatosság.A szigorítások is erről fognak szólni Angliában.A nyelvtudással rendelkezőket, és a nyelv+szakképzettséggel rendelkezőket várja Anglia is.Aki ezeknek nincs birtokában, annak nagy valószínűséggel beletörik a foga.

Külföld már nem olyan mint 10 éve.A nyelv már elengedhetetlen hozzá!

2013. máj. 23. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

Lehet lepontozni az igazat irtam .

Aztan ha itt lesztek sirtok a forumokon munkat szerezzetek barmilyet sos cimmel.

2013. máj. 24. 15:14
 14/16 anonim válasza:
75%

Én kinnt élek Hollandiában, nem tudom miről beszélsz barátom, sokszor ez a tipikus visszatartás, lebeszélés mások véleményét, tönkreteszitek ezzel egymást ti buták vagytok esküszöm! tisztelet a kivételnek

Ezek a holland népesség nagyon kedvesek mosolygósak ,imádom őket.. középszintű angol bőven elég, a hollandba is külön belefogtok jönni sok cég elvállalja hogy segítsen csak azért hogy te odakinn nekik dolgozz!Ja és ezen kívül Rotterdamban sok kedvenc coffeshopom van hétköznap meló ezerrel hétvégén szombaton 1-2 jointot elszívunk este tájt egy csésze meleg tea mellett ,elbeszélgetünk elnevetgélünk ... nem úgy mint magyarországon ahol dúl az erőszak meg a büdös alkohol és verekedés megy folyton folyvást.

2013. jún. 1. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem lebeszel;es ez a valosag De szerintem te a sok juint tol es a wiettol nem latod mi a valosag.

Hogy sok magyar nyomorog itt is munka nelkul.

nekem mindegy gyertek csak nyelv es tapasztalat nelkul

de segiteni itt nem fog senki ezt elore megmondom.

Akar meg az utcan is aludhatsz ha rosszul sul el a dolog.

24 eve elek itt tudom mirol beszelek.

2013. jún. 1. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
24 éve kint élsz, neked biztos nem ugyanaz a jó, ami annak, aki most megy ki. Annak, akinek elég ganajozni a hotelban mások mocskát, annak elég és lesz is munkája. Más kérdés, hogy nagy részük aztán felmond, mert nem bírja.
2013. jún. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!