Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van akinek tetszik a Holland...

Van akinek tetszik a Holland nyelv hangzása?

Figyelt kérdés
Szerintem valami szörnyű.

2013. máj. 5. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Tényleg az! :D
2013. máj. 5. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, meg is akarom tanulni, csak nem nagyon találtam rá ingyenes lehetőséget. Anyagilag meg nem állok a legjobban, hogy drága nyelviskolai költségeket kifizessek.

Én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__..

2013. máj. 5. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Tetszik :D Nem túl szép, sőt inkább vicces, de pont azért :D
2013. máj. 5. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is vicces. Érdekes, hogy mennyien mondják rá, hogy vicces, tényleg az... nem tudok egy másik nyelvről sem, amit ennyien viccesnek nyilvánítottak volna, mint ezt. Általában azt mondják egy nyelvről, hogy ronda vagy szép hangzású, meg hasonlókat, de vicces, ezt csak a hollandra mondják :D
2013. máj. 5. 19:47
 5/7 anonim válasza:
En szeretem,bar nem konnyu nyelv!! :)
2013. máj. 8. 09:45
 6/7 anonim válasza:
Eleinte nem tetszett, amikor kimentem Hollandiába, de aztán megkedveletem nagyon.Igaz van akit rossz hallgatni, de sokat olyan szépen beszélik, akármilyen hülyén is hangzik :D Én pedig tanulom.
2013. máj. 8. 17:09
 7/7 Effiee ***** válasza:
68%
Én Holland családfával rendelkezem, és rokonaim még máig a hollandoknál élnek. Szóval olyan anyanyelvi szinten beszélem. :) Nekem egyáltalán nem vicces sem ronda... igazából csak meg kell lelni a szépségét. Nem is nehéz stb... Sokkal több angol eredetű szó van, mint francia... Pedig sokak szerint német-francia keverék... Ha félig francia nyelv lenne le is tagadnám ._. Na a francia... az ronda nyelv.
2013. máj. 11. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!