Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent? Angol

Mit jelent? Angol

Figyelt kérdés

As she grew older , she attended the Local Comprehensive School because she faked sick on the day of the 11 + exam .Quietest in her class ,she feared being sent to school with the class bully.She was called " Titch " because of her her height.

going by sherene at the moment,and X married on Januar 4th 2012 ,and are still married tday.

-the couple split

-But ,after a weel , they go back together

-claims it only made them stronger

2013. ápr. 17. 18:40
 1/4 anonim válasza:
Csak szerintem fura ez a szöveg, lefordítottam, de érdekesen hangzik.
2013. ápr. 17. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem baj,légyszi leírod?
2013. ápr. 17. 19:05
 3/4 anonim válasza:

As she grew older , she attended the Local Comprehensive School because she faked sick on the day of the 11- ahogy egyre idősebb lett, a Helyi Középiskolába járt, mert betegnek tettette magát a 11.napon.+ dolgozat

Quietest in her class ,she feared being sent to school with the class bully.She was called " Titch " because of her her height.-A legcsöndesebbként az osztályban, félt egy iskolába járni az osztály zsarnokkal(bunkóval).A magassága miatt ,,Titch"-nek hívták.

Fogalmam sincs, hogy mi az a sherene, bocsi.

X married on Januar 4th 2012 ,and are still married tday.- X 2012 január 4-én házasodott meg és azóta is házasok.

the couple split But ,after a weel , they go back together. claims it only made them stronger- A pár szakított, de egy később újra összejöttek. ,,Claimes"(nem tudom, hogy ez micsoda) csak erősebbé tette őket.

2013. ápr. 18. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm.

A Sherene az ha jól tudom keresztnév,bocsi kisbetűvel írtam :S

2013. ápr. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!