Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a pontos fordítás?

Mi a pontos fordítás?

Figyelt kérdés

"You're The Sam to my Dean"

Szeretnék karkötőket rendelni és ez van ráírva (illetve a két név meg cserélve). Van tippen, hogy mit jelent, de biztosra akrok menni! (Csak olyan válaszoljon aki tudja mit beszél)

#jelentés #fodítás #You're The Sam to my Dean
2013. ápr. 5. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Sam és Dean a Supernatural (Odaát a magyar címe talán) című sorozat két főszereplőjének neve, ők egy testvérpár, akik között erős kötődés van. :) Remélem így érthető:)
2013. ápr. 5. 18:21
 2/2 A kérdező kommentje:
addig képbe vagyok,de mivel monodm ,hogy karkötőt szeretnék venni párba és úgy van, hogy You're The Sam to my Dean, és You're The Dean to my Sam. És arra lennék kíváncsi, hogy pontosan hogy van a szöveg fordítása, mert nem akarom az én Sammymnek adni azt a karkötőt, amit nekem kéne hordanom
2013. ápr. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!