Angolul egyedül? A munkaidő beosztásom miatt nem tudok tanfolyamra menni. Van egy könyvem /kezdőszint/ ami elég jó. A kiejtésre is van magyarázat, de ez kevés. Tudtok az interneten olyan oldalt ami a segítene az önálló tanulásban?
Nagyon tudom ajánlani az androidos telefonokra letölthető angol tanulós alkalmazásokat.
Én már nem kezdő szinten vagyok, de mióta ilyenek vannak a telefonomon, átlag napi 2 órát angolozok, és érezhető a fejlődés. Mindezt unalomból. :) bárhol vagyok, csak előveszem a telefonomat, és teszteket töltök, olvasmányokat olvasok, és hallgatok. Eddig unalmamban játszottam, most már tanulok.
Vannak fent kezdőszintű angol alkalmazások is.
Sajnos interneten sosem találtam tényleg jó oldalt. Egyedül az a gond, hogy hamar meg lehet unni a tanulást, és legtöbbször egyszer csak abba marad az egész.
Ezért jó telefonon. Összes játékot letörölni, és csak az angol marad, szórakozásként.
Pons Angol és assimmil angol elég jó könyv neten is fent van. Relaxa villám angol is elég terjedelmes.
Egyedül tényleg abba marad egy idő után a tanulás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!