Valaki aki tud egy kicsit oroszul, segítene? *-* (kép és magyarázat lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akit őrölten keresek egy oldalon, de sajna nem találom. le van a neve írva egy fényképen a neve,de nem tudok oroszul, így nem tudom kiolvasni a betűt hogy mi van odaírva. Valaki segítene?
ezen a képen a felső sorban a második. előre is köszönöm *-*
2011. jún. 16. 21:31
1/12 anonim válasza:
Ha felrakod kicsit nagyobb méretben, megpróbálom neked kisilabizálni :D
2/12 anonim válasza:
Mentsd le a képet... de így is lehetetlen
3/12 A kérdező kommentje:
épp ezért nem tudom én se, mert túl kicsi. ha lemented és ráközelítesz talán jobban kivehető. nagyon kellene *-*
2011. jún. 16. 21:46
5/12 A kérdező kommentje:
egy srác. : DD
de amúgy csak egy átlagos srác. :D de kellenének a képei.:D
2011. jún. 16. 21:49
6/12 anonim válasza:
Honnan van a kép?És ez mi,olyan mint a Facebook?
Már 5 perce nézem,mindjárt tudom kívülről az orosz ABC,a többit is próbáltam ki elemezni de eddig nem sok sikerrel szóval kéne valami infó még..
7/12 A kérdező kommentje:
2011. jún. 16. 21:58
8/12 anonim válasza:
Fjodor Szokolov (?) Bár elég "vaksi" vagyok.
9/12 anonim válasza:
Igen, én is felnagyítottam: Fjodor Szokolov
Megpróbálom cirill betűkkel is leírni: "федор соколов"
10/12 A kérdező kommentje:
imádlak titeket! <3 *-* már csak meg kellene az oldalon találnom : ss. ha valaki segítene megköszönném. de én is keresem :D mindenkit felpontozok.
2011. jún. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!