Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Orosz vagy Francia?

Orosz vagy Francia?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy oroszt vagy a francia nyelvet válasszam gimiben második nyelvnek angol mellé. Nem tudom, hogy melyik nyelvvel érvényesülnék jobban majd később.

Ti e két nyelv közül melyiket tanuljátok?

Érveljetek, hogy miért jó! :) Köszönöm! :D

2013. márc. 26. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*oroszRA
2013. márc. 27. 14:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát, ahol voltunk nyaralni például Egyiptomban ott az orosz vendég a legtöbb, meg általában mindenhol ők vannak a legtöbben. Igazából nem szívesen lennék idegenvezető szláv országokban. :D
2013. márc. 27. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es válaszoló! Ugye nem komolyan mondod, hogy orosz tanult nyelvtudással Oroszországban orosz nyelvű idegenvezető lehet a kérdező? :)))

Szintén merész, hogy nyugati országba francia nyelvvel jobban jár. Megnézem én, hogy hány francia utazik pl. Németországba nyaralni, és hány orosz... Merthogy utóbbiból jóval többen.

Szóval, ha idegenvezető akar lenni, akkor egyértelműen orosz (Sármellékre két orosz gép fog repülni az idegenforgalmi szezonban...).

2013. márc. 27. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen orosz, főleg ha idegenvezető akarsz lenni. Ráadásul egyre hasznosabb, míg a francia csak bizonyos helyeken/körökben hasznos. De ha neked a francia jobban tetszik akkor inkább azt tanuld.

De ne rendelj alá mindent a még nem is létező karrierednek. Azt tanuld ami jobban bejön, akkor is ha mások ellenzik.

De ha egy lélektelen törtető vagy akkor mind1.

2013. jún. 12. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!