Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szlovák fordítás, segítesz?

Szlovák fordítás, segítesz?

Figyelt kérdés

*Egy rokonomnak lesz születésnapja és szeretném meglepni őt.Arra gondoltam a kevenc énekeséről egy postert rendelek.(nem ez,de most vegyük például Chert)

Már kerestem mindehol,de nem találtam postert,viszont találtam egy oldalt ( [link]

itt lehet feltölteni képet és elküldik neked,de én úgy akarom,mintha rendes poster lenne és szeretnék írni az oldal szerkesztőségének,hogy hogy is van ez.*

Ezt kéne szlovákra fordítani(pár mondaton,szavon nyugodtan változtathatsz!):

Jó napot!Érdeklődni szeretnék,olvastam az oldalon ( [link] ,hogy tölthetek fel képet és önök kinyomtassák és elküldik nekem.Mivel az oldalon nem találtam Cherről postert,ezért lehetséges-e,hogyha feltöltök egy képet róla,akkor önök rendesen elküldik nekem 90x60-as méretben,mint bármelyik más postert az oldalon.Üdvözlettel : XY

2013. febr. 27. 19:21
 1/1 feketepeter ***** válasza:
Van ilyen szolgáltatás Magyarországon is, szükségtelen ezzel fárasztanod magad. Online nem tudom, de fényképelőhívással foglalkozó boltokban érdeklődj.
2013. márc. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!