Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Sürgős! Csatlakozom az előttem...

Sürgős! Csatlakozom az előttem lévőhöz. Szintén angol, szintén rövid fogalmazás, szintén a nyaramról. Összehoztam már valamit de azt most nem írnám le (összevetem az enyémet és az ide leírtakat). Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Itt van a szeptember, ezzel megkezdődött az iskola is. Sajnos. A nyáron a Klapka rockoperára próbáltam a Magyarock Dalszínházzal. Jól éreztem magam, de néha nagyon fárasztó volt.9kor kellett kelnem és gyakran hajnalban mentem haza. Szép volt az idő, meleg volt. Nagyon meleg. Sajnos sok volt a szúnyog. Sokat voltam a barátaimmal. Jártam strandra is eleget. Összegezve jó volt ez a nyár. Itthon mindenki jól van.

Valami ilyesmit kéne összehozni angolul. Légyszíves segítsen valaki! Tudom h ez "könnyű" szöveg, de ismétlem én is lefordítottam már, de mivel nem nagyon vagyok jó angolból ezért fordultam ide. (ezt csak az előző ilyen kérés véleményi láttán gondoltam ideírom)

2009. szept. 8. 18:59
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs nem teljesen az előttem lévőhöz...
2009. szept. 8. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát eleinte én sem reménykedtem benne hogy megtudom írni, és egyátalán jóra. De mégis adott 3 fogalmazásra a tanár 5-öst. Figyu, annyi a lényeg, hogy kezd el magadban mesélni mi is történt veled, először angol tőmondatokat bővíts ki, és ebből összeáll egy történet :D (így azért nem akarok elkezdeni angolul írni, mert mégiscsak neked kell megírni, és amúgy is túl kevés infot adtál meg, de hajrá, menni fog :D)
2009. szept. 8. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet h nekem a múltidővel van gondom. Meg hát az összeállítással :S
2009. szept. 9. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

múltidő tök egyszerü, minden igét ami elösször van a mondatban, azt multidőbe kell rakni, ami utána van azt nem. pl I forgot to do my homework. vagy I did my homework.

folyamatos múltnál pedig: I was doing my homework in the evening. nemtudom, nekem alig kellett ezekre tanulnom, valahogy jó az érzékem a nyelvhez (ahoz képest h 3éve tanulom csak)

2009. szept. 11. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és érdekes hogy én angolul többet tudok rizsázni, mint magyarul egy fogalmazásban.
2009. szept. 11. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!