Sürgős! Csatlakozom az előttem lévőhöz. Szintén angol, szintén rövid fogalmazás, szintén a nyaramról. Összehoztam már valamit de azt most nem írnám le (összevetem az enyémet és az ide leírtakat). Tudna segíteni valaki?
Itt van a szeptember, ezzel megkezdődött az iskola is. Sajnos. A nyáron a Klapka rockoperára próbáltam a Magyarock Dalszínházzal. Jól éreztem magam, de néha nagyon fárasztó volt.9kor kellett kelnem és gyakran hajnalban mentem haza. Szép volt az idő, meleg volt. Nagyon meleg. Sajnos sok volt a szúnyog. Sokat voltam a barátaimmal. Jártam strandra is eleget. Összegezve jó volt ez a nyár. Itthon mindenki jól van.
Valami ilyesmit kéne összehozni angolul. Légyszíves segítsen valaki! Tudom h ez "könnyű" szöveg, de ismétlem én is lefordítottam már, de mivel nem nagyon vagyok jó angolból ezért fordultam ide. (ezt csak az előző ilyen kérés véleményi láttán gondoltam ideírom)
múltidő tök egyszerü, minden igét ami elösször van a mondatban, azt multidőbe kell rakni, ami utána van azt nem. pl I forgot to do my homework. vagy I did my homework.
folyamatos múltnál pedig: I was doing my homework in the evening. nemtudom, nekem alig kellett ezekre tanulnom, valahogy jó az érzékem a nyelvhez (ahoz képest h 3éve tanulom csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!