Segítene vki angol szöveggel kapcsolatban? (paypal)
Tehát regisztráltam.Kb. értem h mit akarnak de azért kikérném 1 jobb angolos véleményét is.Tehát szerintem a szövegben mi áll?Szerintem az h levettek a kártyámról 1,95€-t meg kéne néznem az internet bankingban v a számlakivonaton h milyen tranzakció történt és a 4 jegyű kódot a paypalon beírni az erre megfelelő helyre(vissza kell igazolni)Ez a pénzlevétel lehet h csak 2-3 napon belül történik meg.A kérdés pedig az h meddig lehet visszaigazolni?(a szöveg szerint)30 napon belül?V az a pénzlevétel maximális idejére utal?
És maga a szöveg....(nem a teljes de a lényeg itt van)
You linked your debit or credit card to your PayPal account on Feb 8, 2013. To make sure the card is yours, we made a small charge to it that you'll need to confirm (and we'll refund the money to your PayPal account when you're done).
The charge creates a unique 4-digit code on the summary of financial activity provided by your card issuer. If you don't see the charge right away, don't worry - sometimes it takes a few days to show up. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
A választ előre is kössz.
Húh,kössz :)
Akkor ez jó hír.Mert neten nem tudnám megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!