Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mit jelent? (english)

Ez mit jelent? (english)

Figyelt kérdés

CAN YOU RUN UP THE STAIRS?

Oh yes, I'm quite fit - I don't get out of breath. But don't ask me to run up 250 stairs now - I've had a nasty virus recently which has left me a bit wheezy.

HAD ANYTHING REMOVED?

My adenoids and tonsils when I was 12 because I had tonsillitis every winter. Then in 1976 I developed nodules on my vocal chords, possibly because I'd been straining my voice. After the operation to have them removed my voice was even huskier but that's what I'm known for so it didn't really matter.

POP ANY PILLS?

At the moment I'm surprised I'm not rattling with all the antibiotics I've been taking to fight this bug - I've been in bed for a week which is most unlike me. The rest of the time I don't take anything, although I might take a mild diuretic tablet before I get on a plane because I tend to blow up a bit with water.

EVER DIETED?

Show me the woman who hasn't! Working the hours I do, it's not always easy to eat at the right time. I remember when the Atkins diet arrived; I lost 16lb in the first month but when I stopped it all went back on again. I've lost some weight more recently, simply by cutting down on what I eat. But I'm 5ft 3in and a size 12, so not too bad.

ANY FAMILY AILMENTS?

Losing your memory is bad enough but everything shuts down. You can't remember how to eat or go to the toilet. It's a terrible disease and so distressing to watch it take over someone you love.

2013. febr. 8. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Fel tudsz futni a lépcsőkön?

Persze, elég fit vagyok - Nem fogyok ki szuszból. De ne kérj arra, hogy most 250 lépcsőfokot megmásszak. Nemrég elkaptam egy csúnya vírust, ami miatt egy kicsit zihálok.

El lett valami távolítva?

Az orrpolipom és a manduláim, amikor 12 éves voltam, mert mandulagyulladásom volt minden télen. Aztán 1976-ban csomók fejlődtek a hangszálaimon, valószínűleg (azért), mert megfeszítettem a hangomat. Az operáció után a hangom még rekedtebb volt, de ez olyan, amit tudtam, szóval ez nem igazán számított.

A többit majd akkor, ha ezt illedelmesen megköszönöd, és elárulod honnan van ez a szöveg, illetve mihez kell.

2013. febr. 8. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Ez egy interjú sajnos linkelni nem tudom,mert még régen találtam rá,akkor elmentettem a szöveget,de sajnos a webcímet nem :S

egyébként ez csak az egyik része.

-Mihez kell?

Csak úgy,amint írtam ez egy interjú.

2013. febr. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!