Letudná írni nekem valaki ezt a szöveget "francia akcentussal"?
Figyelt kérdés
"Á, így már értem, hát nem is tudom, most egy nagy művemen dolgozok, a megrendelő farsang utánra várja a mintaanyagot, amit ha nem mutatok fel neki, akkor munkanélküli leszek. De hiszen mit számit az, kapok száz aranyat, ahol van száz, ott kétszáz is akad, talán egy világ művészete bontakozhat ki bennem a határon túl. Hát akkor mire várunk, induljunk!". - úgy értem, hogy hogy beszélne egy francia magyarul. H-betűk meg ilyenek.2013. febr. 7. 15:35
1/4 A kérdező kommentje:
2013. febr. 7. 17:00
2/4 anonim válasza:
Á, így máh éhtem, át nem is tuudom, most egy nágy művemen dolgoozok, á meghendelő fáhsáng utánhá váhjá á mintaányágot, ámit á nem mútátok fel neki, ákkoh múnkánélküli leszek. De iszen mit számít ász, kápok szász áhanyat, áol van szász, ott kétszász is ákad, tálán egy világ müvészeete bontákoz-át kii bennem á átáhon túl. Át ákkoh mihe váhunk, induljunk!
Ahol h betűket írtam r helyett, oda ezt a franca torkos-h hang szerű ,,r" hangra gondoltam. Nagyon viccesen néz így ki leírva :D
3/4 anonim válasza:
Amúgy meghallgattam ezt a francia felolvasót, és a francia hanglejtést és hangsúlyozást szépen visszaadja.
4/4 A kérdező kommentje:
jajj nagyonszépen köszönöm :D
2013. febr. 7. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!