Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, hogy "kiállá"?

Mit jelent az, hogy "kiállá"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt már ez a kérdés, de ott nem jött rá normális válasz, hátha majd itt.. Aki nem ismerné:

http://www.youtube.com/watch?v=N8_-ak0K05o

7:40 nél mondja.

2013. febr. 6. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem "elém áll", vagy ilyesmi. (??)
2013. febr. 6. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiállá? = Ki az la?. A "ki azt" érted, a "la" meg cigány szó, olyan kaliberű mint a dikk. Tehát amolyan hangulat szó, mint az ej.

Magyarán azt próbálja megérdeklődni ez a kommunikációs készségeiben alacsonyan kvalifikált nő, hogy ki az.. :D A többit szerintem úgyis érted :)

2013. febr. 6. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy borsodi vagyok, ott elég sűrűn használják a cigányok ezt a "la" dolgot, onnan tudom..:) Volt "szerencsém" jópárszor hallani..
2013. febr. 6. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Vagy lehet, hogy Vámpír Ági muszlim és Allahról filozofált volna Sinter úrral. :D
2013. febr. 6. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiállá így csínánák e more.
2013. febr. 6. 12:49
 6/7 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Nem cigány szó, hanem tájszólás. A beregi nagymamám is használja.
2013. febr. 6. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
És még 9-10 év múlva is emlékeztem erre a szóra. Mónikában mindig lehetett tanulni valamit.
2022. jan. 25. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!