Hogy tudnám elsajátítani a kiwi (új zélandi) akcentust?
Figyelt kérdés
Egyébként nektek tetszik, ahogy beszélnek?2009. aug. 27. 19:21
1/5 anonim válasza:
Csak úgy, hogy kint élsz közöttük! A zalai úgy ragadt rám, mint a kosz. El sem tudtam volna képzelni, hogy a felmegyek helyett egyszer azt mondom: "fömegyek" - és mondom néha bizony, mert itt élek.
2/5 anonim válasza:
mondjuk úgy lehet a legjobban, hogy odaköltözöl.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom egyébként milyen az, de az akcentust úgy (is) sajátíthatod el ha egy egész délután ilyen nyelvű/akcentusú filmeket nézel. Megragad a füledben és amiért tetszik utánozni is fogod, nekem már volt ilyen japán és angol nyelvel is. ha az akcentust nem is anyanyelvi szinten(akármennyit laksz ott sose lesz olyan) a hanglejtést az teljesen.
5/5 anonim válasza:
Talán úgy valamennyire megtanulhatnád, ha sok olyan vidit néznél, amiben kiwi akcentussal beszélnek. Persze nem azt mondom, hogy pont olyan lesz, mint egy törzslakos új-zélandié.
Én elég sok brit videót néztem, és nagyon rámragadt, pedig utálom a brit akcentust :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!